wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter aanbieding

Op zoek naar een Lenor wasverzachter aanbieding van deze week? Check nu de scherpste Lenor deals en vind de meest goedkope Lenor Wasverzachter. Deze verpakking biedt 750 milliliter. Dat is goed voor 25 – 30 keer wassen! Het correcte aantal beurten is 30. De Wasverzachter is geweldig voor de Alle was. De prijs voor deze verpakking met 750 milliliter is €3,79. Door een Lenor Wasverzachter aanbieding bij onder andere MCD scoor je het wasproduct voor niet meer dan €1,89 in de reclame. Check nu ook de laatste Markant Wit aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddel



Artikel Lenor Wasverzachter
Categorie Wasverzachter
Geschikt voor Alle
Huidige prijs €3,79
Met voordeel €1,89
EAN code 276899655621
Verpakking 750 milliliter
Wasbeurten 30

Lenor Wasverzachter

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor wasverzachter bestellen

Erg makkelijk: Lenor Wasverzachter aanbiedingen shoppen bij de online drogist en aan huis laten bezorgen. Wessel (60), Woudenberg wast haar nieuwe Magic rok met Wasverzachter van Lenor in een Panasonic wasmachine. “We kopen normaal bij Opisopvoordeelshop de boodschappen. Ook een Lenor Wasverzachter aanbieding koop ik daarom online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Benyamin waardeert dit ook: “Ik heb verschillende wassoorten gekeurd. Onder andere van Markant Wasmiddel zomers roze tot Coral Waspoeder Optimal Color. Evengoed, Lenor is voor mij het beste voor de Alle was. Het wast zo geweldig goed, de geur is verslavend en ik kan er erg lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Schermvliegen). De “normale” inhoud is 750 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra aantrekkelijke voordeelpakken. Dit scheelt me al snel 50%”. De Wasverzachter is geschikt voor hardnekkig vuil. “Vorige week woensdag besprenkelde ik een glaasje Beerenburg op mijn blouse. Ik gooide het direct in de wasmachine. Ietsepietsie Lenor Wasverzachter bestellen, eraan toevoegen en in zo’n 30 minuten was het weer schoon!”. Je kunt ook kiezen voor Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel bestellen.

Lenor Wasverzachter voordeelverpakking

Slimme mensen maken gebruik van een grotere Lenor Wasverzachter voordeelfles aanbieding. De reguliere inhoud bedraagt 750 milliliter. Het grotere voordeelpack bevat soms wel 1500 gram of meer dan 3000 gram. De “prijs” van een wasbeurt is zoveel lager. Bij winkels als EkoPlaza of ook Drogistplein.nl haal jij met enige regelmaat Lenor 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie bekijk jij in de folder, en natuurlijk op deze website. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als mr muscle fresh discs marine meer en meer online wordt gekocht? De overweging? Het is een duur product. Prijsbewuste consumenten speuren steeds vaker naar een speciale voordeelverpakking. Verder zijn het relatief zwaar te tillen producten. Een bezorgdienst is in die zin een mooie oplossing. Zie ook de pagina over Nettorama wasverzachter.

Veelgestelde vragen

1. Is Lenor Wasverzachter goed?

Ja! Deze Wasverzachter van Lenor heeft een score van 7.1 afkomstig van 252 reviews. “Een must-have voor de Alle wasbeurten. Soms kan het frustrerend zijn: Lenor Wasverzachter hoe te gebruiken? De gebruikerstips van dit product vind je op het etiket. Hanteer het alleen voor Alle was. Een kleine portie is genoeg.

2. Waar is Lenor wasverzachter in de aanbieding?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is de goedkoopste Lenor Wasverzachter in de reclame? Zo nu en dan is dit artikel in de aanbieding in te kopen. Bij winkels als Voordeeldrogisterij en niet te vergeten Poiesz tref je regelmatig items van Lenor extra goedkoop. In de folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Lenor Wasverzachter. In winkels als Jumbo bestel je direct een uitgebreid assortiment boodschappen als o.a. uit de categorie Afbak croissants of ook Excellent Pommes Primeur. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als ariel vlekverwijderaar spray.

3. Wat kost Wasverzachter van Lenor?

Ook zo nieuwsgierig: hoe duur is Lenor Wasverzachter? De leveranciersprijs is vaak €3,79. Bij aanbieders als Voordeeldrogisterij scoor je het regelmatig voor een lage prijs, +/- €1,89. Normaal gesproken geldt: Naarmate de inhoud groter is, des te goedkoper. De reguliere capaciteit is doorgaans 750 milliliter. Vergeet niet, we zien ook grote voordeelverpakkingen of voordeelflessen. Bij deze kun je reken op wel 1500 gram of zelfs 3000 gram.