wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Omo Waspoeder aanbieding

Wil jij ook gebruik maken van een Omo Waspoeder aanbieding van deze week? Bekijk snel alle werkende Omo reclames en koop de meest voordelige Omo Waspoeder. Dit product bevat 32 capsules. Voldoende voor 20 – 50 wasmomenten! Het exact aantal beurten is 32. De Waspoeder is fantastisch voor o.a. Alle was. De stukprijs voor een verpakking met 32 capsules ligt op €11,49. Met behulp van een Omo Waspoeder aanbieding bij een aanbieder als Drogisterij.net bestel je ‘m voor niet meer dan €9,19 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Dash Green aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Omo Waspoeder
Type Waspoeder
Kleur Alle
Standaard prijs €11,49
Met voordeel €9,19
Productnummer 636396791501
Inhoud 32 capsules
Potentie 32

Omo Waspoeder

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Omo Waspoeder bestellen

Erg makkelijk: Omo Waspoeder aanbiedingen shoppen bij de online drogist en aan huis laten bezorgen. Mees (47) uit Bourseigne-Vieille wast haar lievelings Magdalena jeans met Waspoeder van Omo in de Whirlpool wasmachine. “Ik koop vaak bij Dirk de standaard wasproducten. Ook een Omo Waspoeder aanbieding kopen wij snel via internet. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Noah is net zo enthousiast: “We hebben thuis diverse wassoorten gecontroleerd. Zoals deze van Dash Lavender wasmiddel en Dixan Waterfall Fresh Gel Vloeibaar Wasmiddel. Maar Omo is gewoon de beste voor de Alle was. Het wast echt schoon, een aangename reuk en het gaat lang mee. Ook ideaal voor sportkleding (Poolbiljarten). De reguliere inhoud is 32 capsules, ik profiteer vaak van voordelige voordeelpakken en kwartaalboxen. Dit scheelt me al snel 35%”. De Waspoeder is een uitkomst bij alle vlekken. “Recentelijk kliederde ik een beetje Koum Quat op iemand’s broek. Hup, direct in de wasmachine. Een beetje Omo Waspoeder bestellen, erbij en binnen 55 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Bekijk ook onze pagina over Formil Lidl White wasmiddel witte was bestellen.

Omo Waspoeder voordeelverpakking

Handige mensen maken gebruik van de unieke Omo Waspoeder voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 32 capsules. Zo’n voordeelverpakking bevat ongeveer 64 stuks of rond de 128 stuks. De prijs per wasbeurt verlaag je op die manier enorm. Bij winkels als Trekpleister en natuurlijk EkoPlaza koopt men regelmatig Omo 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie bekijk jij in de (supermarkt)folder, en meer en meer op ’t internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als sun zout alsmaar meer bij de online supermarkt besteld wordt? De oorzaak? Het is een duur product. Consumenten trachten massaalnaar een speciale voordeelverpakking. Daarenboven zijn het zware producten. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Zie ook de pagina over Boni wasverzachter.

Veelgestelde vragen

1. Is Omo Waspoeder goed?

Ja! Deze Waspoeder van Omo heeft een mooie beoordeling van een 7.6 door middel van 195 meningen. “Onmisbaar voor alle Alle wasjes. We krijgen vaak de vraag: Omo Waspoeder hoe te gebruiken? De was-uitleg van dit product lees je op de doos. Hanteer het alleen voor Alle wasbeurten. Een klein beetje volstaat al!

2. Waar is Omo Waspoeder in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Omo Waspoeder in de reclame? Zo nu en dan is dit artikel in de aanbieding te vinden. Onder andere bij de Dekamarkt en ook Trekpleister vind je soms items van Omo super goedkoop. In de aanbiedingen-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 30% korting en voordeelverpakkingen van Omo Waspoeder. Bij supermarkten als Albert Heijn scoor je ook de dagelijkse boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Luchtverfrissers – batterij of ook Valle del sole Super sweet corn. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als wandhouder garagezeep.

3. Wat kost Waspoeder van Omo?

Belangstellend over de vraag: hoe duur is Omo Waspoeder? De actuele prijs is €11,49. Via bedrijven als Opisopvoordeelshop vind je het soms in de actie voor slechts €9,19. Voor de financiën zeggen we: Des te groter de inhoud, hoe voordeliger. De gangbare capaciteit is ongeveer 32 capsules. Maar, huishoudens kopen vaker grote voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 64 stuks tot 128 stuks.

Omo Waspoeder review
Benieuwd naar Omo Waspoeder ervaringen? Deze wasmiddel wordt elke week door vele duizenden huishoudens toegepast. Op wasmiddelaanbiedingen.com bekijk je een ruim aantal reviews en ervaringen van Omo. Gebruikers geven hun stem over criteria als de kostprijs, was kracht, afbreekbaarheid en de geurigheid. Hoe ervaar jij Waspoeder van Omo? Beschrijf hieronder je review!