wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Persil Wasmiddel aanbieding

Wil jij ook gebruik maken van een Persil wasmiddel aanbieding van deze week? Check nu alle actuele Persil voordelen en koop de meest goedkope Persil Wasmiddel. Dit wasartikel bevat 750 milliliter. Geschikt voor 20 – 50 wasjes draaien! Het exact aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is fantastisch voor o.a. Alle was. De prijs voor zo’n fles of doos met 750 milliliter ligt op €7,5. Aan de hand van een Persil Wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld DA scoor je het wasproduct regelmatig voor €6 in de reclame. Ook online: alle Ah Zwart En Donker aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Persil Wasmiddel
Assortiment Wasmiddel
Kenmerk Alle
Huidige prijs €7,5
Tijdelijke prijs €6
Artikelcode 878465818621
Eenheid 750 milliliter
Wasbeurten onbekend

Persil Wasmiddel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Persil wasmiddel bestellen

Sneller kan niet: Persil Wasmiddel aanbiedingen shoppen bij de online drogist en laten bezorgen wanneer je wil. Pepijn (65) woonachtig in Louette-Saint-Denis wast ook haar favoriete Track Style jassen met Wasmiddel van Persil in zo’n LG wasmachine. “Ik koop vaak bij Voordeeldrogisterij de boodschappen. Ook een Persil Wasmiddel aanbieding kopen wij snel via internet. De producten krijg je tot snel bezorgd”. May waardeert dit ook: “Ik had meerdere wastypes getoetst. Mede die van Dash 3in1 pods color tot AH Was­mid­del zwart en don­ker vloei­baar. Desalniettemin, Persil is ongeëvenaard goed voor mijn Alle was. Het wast echt schoon, de geur is verslavend en ik kan er erg lang mee. Handig voor na het sporten (CP voetbal). De “normale” inhoud is 750 milliliter, maar ik koop ook vaak extra goedkope voordeelpakken en kwartaalboxen. Zo bespaar ik al gauw 30%”. De Wasmiddel is geschikt voor ongelukjes. “Vorige week donderdag besprenkelde ik wat Grappa op iemand’s blouse. Meteen in de wasmachine. Een beetje Persil Wasmiddel bestellen, eraan toevoegen en in zo’n mum van tijd waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over Lenor Wasmiddel Capsules Sparkling Bloom bestellen.

Persil Wasmiddel voordeelverpakking

Bedachtzame huishoudens verzilveren de uitzonderlijke Persil Wasmiddel voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 750 milliliter. Het grotere voordeelpack heeft maar liefst 1500 milliliter of zelfs 3000 milliliter. De financiële consequentie van wassen verlaag je op die manier enorm. In de shops van Poiesz en/of Action bestel je dikwijls Persil 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie check je in de folder, en natuurlijk op deze website. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals zwitsal shampoo 200 ml steeds vaker gekocht wordt via internet? De oorzaak? Het zijn vrij kostbare artikelen. Prijsbewuste consumenten zoeken meer en meer naar een speciale voordeelverpakking. Bovendien betreft het onhandzame spullen. Thuis laten afleveren is dan ronduit ideaal. Lees ook meer over Dirk wasmiddel aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is Persil Wasmiddel goed?

Ja! Deze Wasmiddel van Persil heeft een mooie beoordeling van een 9.1 op basis van 114 stemmen. “Onmisbaar voor alle Alle wasbeurten. Er is geen eenduidig antwoord: Persil Wasmiddel hoe te gebruiken? Het handboek van het wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Gebruik het alleen voor Alle was. Een kleine portie maakt het al schoon.

2. Waar is Persil wasmiddel in de aanbieding?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is de goedkoopste Persil Wasmiddel in de reclame? Zo nu en dan is dit item in de aanbieding te vinden. Onder andere bij de Aldi en Hoogvliet vind je af en toe items van Persil bijzonder goedkoop. In de reclame-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Persil Wasmiddel. Via filialen van Emte bestel je bovendien al je andere boodschappen als uit het schap Likeuren en ook Verse pizza salmone. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als mr muscle toiletreiniger marine.

3. Wat kost Wasmiddel van Persil?

Ook zo nieuwsgierig: hoe duur is Persil Wasmiddel? Het standaard prijskaartje is €7,5. Via firma’s als PLUS bestel jij het vaak nog goedkoper, voor maar €6. In de basis zeggen we: Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper het is. De normale capaciteit bevat gemiddeld 750 milliliter. Let op, er zijn ook grote voordeelverpakkingen of voordeelflessen. Deze behelzen standaard wel 1500 milliliter of zelfs 3000 milliliter.

Persil Wasmiddel review
Op zoek naar Persil Wasmiddel ervaringen? Dit artikel wordt elke dag door honderden huishoudens toegepast. Hier vind je allerlei ervaringen en reviews van Persil. Consumenten reviewen onder andere de prijs, de eigenschappen, milieu en geur. Hoe ervaar jij Wasmiddel van Persil? Beschrijf hieronder jouw review!