wasmiddel aanbieding bol.com

Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel aanbieding

Op zoek naar een Persil Sensitive Gel Wasmiddel aanbieding van deze week? Controleer meteen de beste Persil reclames en vind de goedkoopste Persil Sensitive Gel. Dit wasproduct bevat 1056 milliliter. Dat is goed voor 15 – 20 wasbeurten! Het precieze aantal wasbeurten is niet bekend. De Wasmiddel is geweldig voor de Witte, gekleurde en delicate was. De adviesprijs voor zo’n fles of doos met 1056 milliliter bedraagt €6,59. Met behulp van een Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel aanbieding bij een winkel als Blokker bestel je ‘m voor niet meer dan €3,5 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Markant Sweet Orchid aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel
Versie Wasmiddel
Kleuren Witte, gekleurde en delicate
Standaard prijs €6,59
Met voordeel €3,5
Artikelcode 5410091712983
Hoeveelheid 1056 milliliter
Capaciteit niet bekend

Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Persil Sensitive Gel Wasmiddel bestellen

Handig: Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel aanbiedingen direct online bestellen en thuis laten bezorgen. Matteo (32) uit Nieuw-Beijerland wast ook haar favoriete From Paris With Love! leggings met Wasmiddel van Persil in zo’n AEG wasmachine. “We kopen normaal bij Nettorama de wekelijkse wasartikelen. Ook een Persil Sensitive Gel aanbieding stoppen we in ons webshop wagentje. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Evangeline is net zo enthousiast: “Ik had meerdere wasproducten gechecked. Variërend vanAH Kleur was­mid­del la­ven­del-ka­mil­le en niet te vergeten Lenor Wasverzachter Gouden Orchidee. Desalniettemin, Persil is gewoon de beste voor de dagelijkse Witte, gekleurde en delicate was. Het wast zo geweldig goed, het ruikt fantastisch en ik kan weken met 1 verpakking. Ook ideaal voor sportkleding (Para tafeltennis). De standaard verpakking biedt 1056 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra aantrekkelijke extra grote verpakkingen. Op die manier bespaar ik zo 50%”. De Wasmiddel is ideaal bij hardnekkig vuil. “Vorige week donderdag smeerde ik een beetje Maraschino over m’n vest. Direct in de wasmachine. Een tikkeltje Persil Sensitive Gel bestellen, er bij doen en in zo’n 30 minuten had ik weer schone kleren”. Lees ook alles over At Home Wasmiddel bestellen.

Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel voordeelverpakking

Pientere huishoudens ga voor het inwisselen van zo’n extra Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel voordeelfles aanbieding. De normale inhoud is 1056 milliliter. Het grotere voordeelpack bevat soms wel 2112 milliliter of meer dan 4224 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt daalt daarmee aanzienlijk. Bij aanbieders zoals MCD en ook iBood koopt men regelmatig Persil 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de folders, maar ook online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als airwick roze vlinderbloesem erg vaak online wordt gekocht? De verklaring? Wasmiddelen zijn duur. Mensen trekken steeds vaker naar een voordeelverpakking. Verder zijn het vrij grote producten. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Meer hierover op PLUS wasartikelen.

Veelgestelde vragen

1. Is Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van Persil heeft een score van 8.7 gebaseerd op 256 stemmen. “ideaal voor alle Witte, gekleurde en delicate wasacties. Er is geen eenduidig antwoord: Persil Sensitive Gel hoe te gebruiken? De gebruikerstips van dit wasmiddel is te vinden op de zijkant. Pas het alleen toe op Witte, gekleurde en delicate was. Een kleine dosis volstaat al!

2. Waar is Persil Sensitive Gel Wasmiddel in de aanbieding?

Nakijken voor lage prijzen: waar is de goedkoopste Persil Sensitive Gel in de reclame? Regelmatig is dit artikel in de aanbieding in te kopen. Bij bijvoorbeeld Trekpleister en uiteraard Jan Linders vind je zo nu en dan wasmiddelen van Persil opvallend goedkoop. In de huis-aan-huis-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Persil Sensitive Gel. Bij supers zoals Boni vind je tevens alle andere (huishoudelijke) producten als bijvoorbeeld uit de categorie Mexicaanse mix en ook Rauwkost Frans. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als soapy verzorgend handzeep.

3. Wat kost Wasmiddel van Persil?

Belangstellend over de vraag: hoe duur is Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel? De adviesprijs ligt op €6,59. In winkels als Drogistplein.nl is het frequent in prijs verlaagd voor €3,5. In de basis zeggen we: Des te groter de inhoud, hoe goedkoper het is. De normale capaciteit bevat doorgaans 1056 milliliter. Maar, we zien ook speciale voordeelverpakkingen en voordeelflessen. Deze behelzen standaard wel 2112 milliliter of 4224 milliliter.

Persil Sensitive Gel review
Lees je graag Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel ervaringen? Dit item wordt wekelijks door opvallend veel mensen toegepast. Op deze website vind je allerlei ervaringen en reviews van Persil. Mensen beoordelen criteria als kosten per wasbeurt, de effectiviteit, houdbaarheid en reuk. Hoe ervaar jij Wasmiddel van Persil? Publiceer direct jouw eigen review!