wasmiddel aanbieding bol.com

Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel aanbieding

Wil jij ook gebruik maken van een Persil Color Gel Wasmiddel aanbieding van deze week? Doorzoek zelf alle werkende Persil voordelen en bestel de beste Persil Color Gel. Deze verpakking biedt 1056 milliliter. Genoeg voor 15 – 20 wasmomenten! Het exact aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is geschikt voor alle Gekleurde was. De standaard-prijs voor zo’n fles of doos met 1056 milliliter bedraagt €6,59. Dankzij een Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel aanbieding bij onder andere Lidl vind je het wasartikel regelmatig voor €3,5 in de reclame. Ook online: alle Markant Sensitive aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel
Categorie Wasmiddel
Kleding Gekleurde
Adviesprijs €6,59
Met voordeel €3,5
Artikelcode 5410091712877
Hoeveelheid 1056 milliliter
Aantal beurten onbekend

Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Persil Color Gel Wasmiddel bestellen

Doe jij het al? Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel aanbiedingen shoppen bij de online drogist en gewoon laten bezorgen aan huis. Luuk (39), Rijs wast haar nieuwe Superstition shirts met Wasmiddel van Persil in haar Haiser wasmachine. “We regelen altijd via Vomar onze schoonmaakmiddelen.Ook een Persil Color Gel aanbieding koop ik daarom online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Fayline heeft dezelfde ervaring: “Ik had meerdere wasproducten uitgeprobeerd. Zoals deze van Robijn Wasverzachter Summer Pink tot HG Zwarter Dan Zwart. Desalniettemin, Persil is gewoon de beste voor de Gekleurde was. Brandschoon, een aangename reuk en ik kan weken met 1 verpakking. Praktisch voor na de training (Badmintonwedstrijd). De reguliere inhoud is 1056 milliliter, ik profiteer vaak van extra aantrekkelijke voordeelpakken en kwartaalboxen. Dit scheelt me al snel 45%”. De Wasmiddel is geschikt voor alle vlekken. “Recentelijk kliederde ik een glaasje Grand Marnier op een vest. Meteen in de wasmachine. Ietsepietsie Persil Color Gel bestellen, erbij doen en in minder dan mum van tijd was het weer brandschoon”. Je kunt ook eenvoudig en snel Albert Heijn Wasmiddel bestellen.

Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel voordeelverpakking

Pientere mannen maken gebruik van zo’n extra Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel voordeelfles aanbieding. De standaard inhoud is 1056 milliliter. Een XL-voordeelverpakking als pluspunt 2112 milliliter of meer dan 4224 milliliter. De financiële consequentie van wassen daalt daarmee aanzienlijk. Door de reclames van iBood en Albert Heijn vind je dikwijls Persil 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de folders, en natuurlijk op deze website. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals drschutz schoonmaakmiddelen steeds vaker op het internet worden besteld? De reden? Het betreft vrij dure boodschappen. Consumenten zoeken in grote getale naar zo’n voordeelverpakking. Tevens betreft het onhandzame boodschappen. Aan huis laten bezorgen is daarom erg populair. Lees ook meer over Nettorama wasartikelen.

Veelgestelde vragen

1. Is Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van Persil krijgt een cijfer van 9.2 afkomstig van 230 stemmen. “De uitkomst voor jouw Gekleurde wasklussen. Er is geen eenduidig antwoord: Persil Color Gel hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel is te vinden op de zijkant. Hanteer het alleen voor Gekleurde wasbeurten. Een klein beetje maakt het al schoon.

2. Waar is Persil Color Gel Wasmiddel in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Persil Color Gel in de reclame? Steeds vaker is dit item in de aanbieding te vinden. Bij onder andere Drogisterij.net & Boni scoor je soms items van Persil super goedkoop. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Persil Color Gel. Bij supermarkten als Boni scoor je ook al de broodnodige boodschappen als uit het schap Maaltijd Kruidenmixen en ook CêlaVita Mini-krieltjes voordeel. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als sunil schoonmaakmiddelen.

3. Wat kost Wasmiddel van Persil?

Wil jij het weten: hoe duur is Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel? Het standaard prijskaartje is €6,59. In winkels als Albert Heijn bestel jij het vaak in de actie voor slechts €3,5. Voor de financiën zeggen we: Des te groter de inhoud, hoe lager de prijs. De doorsnee volume is plus minus 1056 milliliter. Let op, mensen kiezen soms voor extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeel flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 2112 milliliter tot 4224 milliliter.

Persil Color Gel review
Op zoek naar Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel ervaringen? Dit wasmiddel wordt dag in dag uit door vele duizenden mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Op deze site vind je allerlei ervaringen en reviews van Persil. Gebruikers geven hun stem over specifieke onderwerpen als prijs, de effectiviteit, duurzaamheid en de mate waarin het lekker ruikt. Hoe ervaar jij Wasmiddel van Persil? Plaats hieronder jouw persoonlijke review!