wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine aanbieding

Speur je vaak naar een Lenor Ruby Jasmine Wasverzachters aanbieding van deze week? Bekijk snel alle actuele Lenor deals en scoor de meest goedkope Lenor Ruby Jasmine. Deze verpakking bevat 1150 milliliter. Te gebruiken voor 30 – 50 wasjes draaien! Het aantal beurten op de verpakking is 46. De Wasverzachters wordt veelal gebruikt voor Alle was. De standaard-prijs voor een verpakking met 1150 milliliter bedraagt €6,19. Met behulp van een Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine aanbieding bij onder andere Action krijg je dit artikel voor slechts €3,09 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Robijn Vlekverwijderaar Color aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine
Soort Wasverzachters
Kleding Alle
Adviesprijs €6,19
Kortingsprijs €3,09
Artikelcode 4015400974734
Verpakking 1150 milliliter
Waskracht 46

Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Ruby Jasmine Wasverzachters bestellen

Doe jij het al? Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine aanbiedingen direct online bestellen en laten bezorgen wanneer je wil. Levi (36) uit Vierhouten wast haar nieuwe Jim Rickey truitjes met Wasverzachters van Lenor in een Beko wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Lidl de wekelijkse wasartikelen. Ook een Lenor Ruby Jasmine aanbieding koop ik daarom online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Nowi is net zo enthousiast: “Wij hebben allerlei wasproducten nagekeken. Onder andere van Dash 3in1 Pods witte was en ook Markant Wasmiddel Wol&Fijn. Desalniettemin, Lenor is ongeëvenaard goed voor mijn Alle was. Het wast zo geweldig goed, een lekkere geur en ik kan weken met 1 verpakking. Praktisch voor na de training (Parachutespringen). De “normale” inhoud is 1150 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope XL-verpakkingen. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 45%”. De Wasverzachters is geschikt voor smerige plekken. “Vorige week woensdag kliederde ik een beetje Pastis over mijn blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een klein beetje Lenor Ruby Jasmine bestellen, eraan toevoegen en in zo’n 40 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Bekijk ook onze pagina over Hema Soft Fresh wasverzachter bestellen.

Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine voordeelverpakking

Handige huishoudens profiteren van zo’n extra Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 1150 milliliter. Een voordeelpak bevat ongeveer 2300 milliliter of meer dan 4600 milliliter. De financiële consequentie van wassen daalt daarmee aanzienlijk. Via de folders van Lidl en/of Action koopt men af en toe Lenor 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de (supermarkt)folder, maar ook online. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals waspoeder biotex groen steeds vaker op het internet worden besteld? Hoezo dat? Het zijn vrij kostbare artikelen. Huishoudens streven in grote getale naar een voordeelverpakking. Ook zijn het vrij grote producten. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Zie ook de pagina over Drogisterij.nl korting.

Veelgestelde vragen

1. Is Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasverzachters van Lenor krijgt een cijfer van 8.1 op basis van 213 beoordelingen. “ideaal voor alle Alle wasacties. We krijgen vaak de vraag: Lenor Ruby Jasmine hoe te gebruiken? De instructie van dit artikel staat op de verpakking. Goed werkzaam voor bijv. de Alle was. Een kleine dosis volstaat al!

2. Waar is Lenor Ruby Jasmine Wasverzachters in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Lenor Ruby Jasmine in de reclame? Menigmaal is dit wasartikel in de aanbieding te verkrijgen. Onder andere bij de Emte en Jumbo tref je regelmatig artikelen van Lenor super goedkoop. In de week-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 25% korting en voordeelverpakkingen van Lenor Ruby Jasmine. Bij de bedrijven van EkoPlaza vind je tevens een uitgebreid assortiment boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Kerst soepen en/of Sperziebonen zeer fijn, heel. Dit geldt ook voor schoonmaakmiddelen zoals silan wasverzachter secret of relaxation.

3. Wat kost Wasverzachters van Lenor?

Ook zo nieuwsgierig: hoe duur is Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine? De actuele prijs is €6,19. Via bedrijven als Poiesz bestel jij het vaak in de actie voor slechts €3,09. Normaal gesproken geldt: Naarmate de inhoud groter is, hoe goedkoper het is. De gangbare capaciteit bedraagt 1150 milliliter. Maar, er zijn ook extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeelflessen. Deze behelzen standaard wel 2300 milliliter tot zelfs 4600 milliliter.

Lenor Ruby Jasmine review
Interesse in Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine ervaringen? Dit wasmiddel wordt dagelijks door vele honderden mannen en vrouwen gekocht en gebruikt. Op dit portaal check je allerlei ervaringen en reviews van Lenor. Consumenten reviewen variabelen als kosten per wasbeurt, de eigenschappen, ecologisch en de geur. Zelf ervaringen met Wasverzachters van Lenor? Publiceer direct jouw persoonlijke review!