wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Zomerse Bries aanbieding

Op zoek naar een Lenor Zomerse Bries Wasverzachters aanbieding van deze week? Doorzoek zelf de scherpste Lenor deals en vind de meest goedkope Lenor Zomerse Bries. Dit wasartikel biedt 1400 milliliter. Geschikt voor 50 of meer wasmomenten! Het correcte aantal beurten is 56. De Wasverzachters is bedoeld voor de Alle was. De reguliere prijs voor zo’n fles of doos met 1400 milliliter ligt op €6,19. Dankzij een Lenor Wasverzachter Zomerse Bries aanbieding bij een aanbieder als Emte scoor je dit artikel voor niet meer dan €3,09 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Robijn Zwitsal Wit aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Lenor Wasverzachter Zomerse Bries
Versie Wasverzachters
Kenmerk Alle
Adviesprijs €6,19
Kortingsprijs €3,09
EAN code 4084500250536
Verpakking 1400 milliliter
Waskracht 56

Lenor Wasverzachter Zomerse Bries

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Zomerse Bries Wasverzachters bestellen

Erg makkelijk: Lenor Wasverzachter Zomerse Bries aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten bezorgen. Arda (47) uit Beclers wast haar lievelings Daily paper hoodies met Wasverzachters van Lenor in zo’n Haiser wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Etos de wekelijkse wasartikelen. Ook een Lenor Zomerse Bries aanbieding leg ik in mijn online winkelmandje. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Renée is net zo enthousiast: “In ons huis hebben we velerlei wasmiddelen gekocht. Mede die van Robijn Klein & Krachtig Color Purple Sensation wasmiddel tot Va­nish Oxi ac­ti­on vlek­ver­wij­de­raar gold. Maar Lenor is gewoon de beste. voor al mijn Alle was. Schone was, een lekkere geur en ik kan weken met 1 verpakking. Ook ideaal voor sportkleding (Gewichtheffen). De standaard inhoud bedraagt 1400 milliliter, ik profiteer vaak van spotgoedkope voordeelpakken en kwartaalboxen. Dit scheelt me al snel 55%”. De Wasverzachters is een uitkomst bij smerige plekken. “Vorige week zondag besprenkelde ik wat Bénédictine over mijn blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een beetje Lenor Zomerse Bries bestellen, erbij en in minder dan 45 minuten was het weer brandschoon”. Check ook informatie over Vanish Oxi action white voordeelpot bestellen.

Lenor Wasverzachter Zomerse Bries voordeelverpakking

Prijsbewuste mannen verzilveren zo’n extra Lenor Wasverzachter Zomerse Bries voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 1400 milliliter. Een voordeelpak heeft maar liefst 2800 milliliter of meer dan 5600 milliliter. De kosten van wasbeurten wordt zodoende gedrukt. Door de reclames van Voordeeldrogisterij en natuurlijk Drogistplein.nl koopt men dikwijls Lenor 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie treft men in de (supermarkt)folder, en meer en meer op ’t internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals vim ballerina doekjes steeds vaker gekocht wordt via internet? De overweging? Het is een duur product. Boodschappers zoeken in toenemende mate naar een voordelige voordeelverpakking. Tevens zijn het vrij grote producten. Thuisbezorgen is in die zin een mooie oplossing. Zie ook de pagina over Emte korting.

Veelgestelde vragen

1. Is Lenor Wasverzachter Zomerse Bries goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasverzachters van Lenor wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 gebaseerd op 126 stemmen. “Perfect voor alle Alle wasacties. Veel mensen vragen het zichzelf af: Lenor Zomerse Bries hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het item vind je op het etiket. Gebruik het alleen voor Alle was. Een minimale dosis volstaat al!

2. Waar is Lenor Zomerse Bries Wasverzachters in de aanbieding?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is de goedkoopste Lenor Zomerse Bries in de reclame? Steeds vaker is dit wasproduct in de aanbieding te spotten. Bij bijvoorbeeld Voordeeldrogisterij en niet te vergeten EkoPlaza vind je met enige regelmaat artikelen van Lenor extra goedkoop. In de aanbiedingen-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 30% korting en voordeelverpakkingen van Lenor Zomerse Bries. Via filialen van Aldi bestel je bovendien de dagelijkse boodschappen zoals bijv. uit het schap Stofzuigerzakken of Jonge bladsla met waterkers. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als dasty schoonmaakmiddelen.

3. Wat kost Wasverzachters van Lenor?

Ook zo nieuwsgierig: hoe duur is Lenor Wasverzachter Zomerse Bries? De leveranciersprijs is vaak €6,19. Bij de shops van Opisopvoordeelshop is het herhaaldelijk in de actie voor slechts €3,09. Normaal gesproken geldt: Naarmate de inhoud groter is, des te goedkoper. De doorsnee hoeveelheid is doorgaans 1400 milliliter. Let op, er bestaan Extra Large voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Bij deze kun je reken op wel 2800 milliliter tot zelfs 5600 milliliter.

Lenor Zomerse Bries review
Interesse in Lenor Wasverzachter Zomerse Bries ervaringen? Dit artikel wordt elke dag door vele duizenden consumenten geconsumeerd. Hier check je een ruim aantal ervaringen en reviews van Lenor. Mensen beoordelen specifieke onderwerpen als kosten per wasbeurt, het proces, duurzaamheid en de geurigheid. Welke ervaringen heb jij met Wasverzachters van Lenor? Beschrijf hieronder een eigen review!