wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Intense Passion aanbieding

Speur je vaak naar een Lenor Intense Passion Wasverzachters aanbieding van deze week? Doorzoek zelf alle werkende Lenor voordelen en koop de meest goedkope Lenor Intense Passion. Dit artikel biedt 750 milliliter. Genoeg voor 25 – 30 keer wassen! Het specifieke aantal beurten is 27. De Wasverzachters wordt veelal gebruikt voor Alle was. De reguliere prijs voor deze verpakking met 750 milliliter ligt op €8,99. Door een Lenor Wasverzachter Intense Passion aanbieding bij onder andere Drogisterij.net scoor je het wasproduct voor niet meer dan €8,44 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Sunil Zonnige Citroenen En Oranjebloesem Klein En Krachtig aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Lenor Wasverzachter Intense Passion
Categorie Wasverzachters
Kenmerk Alle
Huidige prijs €8,99
Met korting €8,44
Productnummer 5410076934942
Eenheid 750 milliliter
Capaciteit 27

Lenor Wasverzachter Intense Passion

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Intense Passion Wasverzachters bestellen

Erg makkelijk: Lenor Wasverzachter Intense Passion aanbiedingen shoppen bij de online drogist en thuis laten bezorgen. Sem (21) uit Boer wast al jaren haar raffaello rossi jeans met Wasverzachters van Lenor in een Samsung wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Trekpleister onze schoonmaakmiddelen.Ook een Lenor Intense Passion aanbieding stoppen we in ons webshop wagentje. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Gina heeft dezelfde ervaring: “Wij hebben allerlei wassoorten getoetst. Onder andere van 1 De Beste Wasverzachter lavendelpassie en ook Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Regular Kwartaalbox. Echter, Lenor is voor mij het beste voor de Alle was. Het wast zo geweldig goed, de geur is verslavend en het gaat lang mee. Praktisch voor na de training (Hockey). De standaard verpakking biedt 750 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope voordeelverpakkingen. Zo bespaar ik al gauw 45%”. De Wasverzachters gebruik je voor ongelukjes. “Pas kliederde ik een glaasje Piña Colada op mijn shirt. Direct in de wasmachine. Een beetje Lenor Intense Passion bestellen, erbij doen en in minder dan 40 minuten waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over Hema Waspoeder bestellen.

Lenor Wasverzachter Intense Passion voordeelverpakking

Snuggere mannen maken gebruik van de uitzonderlijke Lenor Wasverzachter Intense Passion voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 750 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat ongeveer 1500 milliliter of zelfs 3000 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt wordt zo stukken lager. Door de reclames van Trekpleister en ook Drogisterij.net koopt men met enige regelmaat Lenor 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de folder, maar ook online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als wc eend nr 1 ontkalker alsmaar meer op het internet worden besteld? De oorzaak? Wasmiddelen zijn duur. Boodschappers trachten steeds vaker naar zo’n voordeelverpakking. Daarenboven zijn het loodzware producten. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Lees ook meer over Trekpleister korting.

Veelgestelde vragen

1. Is Lenor Wasverzachter Intense Passion goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasverzachters van Lenor wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3 op basis van 84 meningen. “Onmisbaar voor alle Alle wasklussen. Veel mensen vragen het zichzelf af: Lenor Intense Passion hoe te gebruiken? De instructie van dit product is te vinden op de zijkant. Goed werkzaam voor bijv. de Alle was. Een kleine portie is genoeg.

2. Waar is Lenor Intense Passion Wasverzachters in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Lenor Intense Passion in de reclame? Dikwijls is dit wasmiddel in de aanbieding te vinden. Onder andere bij de iBood en uiteraard Blokker tref je af en toe items van Lenor bijzonder goedkoop. In de folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 40% korting en voordeelverpakkingen van Lenor Intense Passion. Bij supermarkten als Jumbo vind je tevens al de broodnodige boodschappen als uit het schap Voetverzorging of ook Biologisch Courgette. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als soapy antibacterieel handzeep.

3. Wat kost Wasverzachters van Lenor?

Belangstellend over de vraag: hoe duur is Lenor Wasverzachter Intense Passion? Het standaard prijskaartje is €8,99. Via firma’s als Voordeeldrogisterij is het frequent in prijs verlaagd voor €8,44. Voor de financiën zeggen we: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te lager de prijs. De gangbare inhoud bevat gemiddeld 750 milliliter. Vergeet niet, er zijn ook speciale voordeelverpakkingen en voordeelflessen. Deze herbergen vaak wel 1500 milliliter of tevens 3000 milliliter.

Lenor Intense Passion review
Interesse in Lenor Wasverzachter Intense Passion ervaringen? Dit artikel wordt dagelijks door heel veel consumenten gebruikt. Op deze website check je objectieve reviews en ervaringen van Lenor. Huishoudens stemmen over onder andere de prijs, het proces, milieuvriendelijkheid en reuk. Wat zijn jouw ervaringen met Wasverzachters van Lenor? Plaats direct een eigen review!