wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem aanbieding

Op zoek naar een Lenor Parfumelle Wilde Bloem Wasverzachters aanbieding van deze week? Bekijk snel de beste Lenor deals en koop de goedkoopste Lenor Parfumelle Wilde Bloem. Deze verpakking bevat 1150 milliliter. Geschikt voor 30 – 50 wasmomenten! Het correcte aantal beurten is 46. De Wasverzachters is geschikt voor alle Alle was. De stukprijs voor zo’n fles of doos met 1150 milliliter is doorgaans €7,99. Aan de hand van een Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem aanbieding bij een winkel als Jumbo bestel je het wasartikel voor niet meer dan €7,25 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Sunil Lavendel En Chinese Bloesem aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem
Versie Wasverzachters
Kleding Alle
Adviesprijs €7,99
Met korting €7,25
EAN code 4015400974864
Verpakking 1150 milliliter
Potentie 46

Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Parfumelle Wilde Bloem Wasverzachters bestellen

Handig: Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem aanbiedingen gewoon online bestellen en laten bezorgen wanneer je wil. Sjoerd (26), Lemmer wast haar nieuwe Australian blouse met Wasverzachters van Lenor in zo’n AEG wasmachine. “Ik koop vaak bij Voordeeldrogisterij de boodschappen. Ook een Lenor Parfumelle Wilde Bloem aanbieding koop ik daarom online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Raphael waardeert dit ook: “Wij hebben allerlei wasmiddelen gebruikt. Uiteenlopend van Una Aldi wasverzachter Zonneschijn en ook Silan Oceaan Fris Wasverzachter. Nochtans, Lenor is voor mij het beste voor al mijn Alle was. Het wast zo geweldig goed, een heerlijke geur en het gaat lang mee. Handig voor na het sporten (Langlaufen). De standaard verpakking biedt 1150 milliliter, maar ik koop ook vaak extra goedkope voordeelpakken. Dit scheelt me al snel 45%”. De Wasverzachters komt van pas bij hardnekkige vlekken. “Recentelijk kliederde ik een paar druppels Abdijbier over m’n shirt. Direct in de wasmachine. Een klein beetje Lenor Parfumelle Wilde Bloem bestellen, eraan toevoegen en in 40 minuten waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over Formil Waspoeder bestellen.

Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem voordeelverpakking

Slimme mensen profiteren van een grotere Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 1150 milliliter. Een speciaal voordeelpak als pluspunt 2300 milliliter of rond de 4600 milliliter. De financiële consequentie van wassen verlaag je op die manier enorm. Via de folders van Jumbo of Attent scoor jij regelmatig Lenor 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie check je in de folder, en op internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als onyx schoonmaakmiddelen steeds vaker op het internet worden besteld? Waarom? Het zijn vrij kostbare artikelen. Huishoudens trachten meer en meer naar een speciale voordeelverpakking. Bovendien zijn het loodzware artikelen. Thuisbezorgen is dan ronduit ideaal. Zie ook de pagina over DA korting.

Veelgestelde vragen

1. Is Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem goed?

Jazeker! Deze Wasverzachters van Lenor heeft een score van 8.1 afkomstig van 331 beoordelingen. “Onmisbaar voor alle Alle wasbeurten. We krijgen vaak de vraag: Lenor Parfumelle Wilde Bloem hoe te gebruiken? De was-uitleg van het wasmiddel vind je op het etiket. Hanteer het alleen voor Alle was. Een minimale dosis is voldoende.

2. Waar is Lenor Parfumelle Wilde Bloem Wasverzachters in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Lenor Parfumelle Wilde Bloem in de reclame? Menigmaal is dit product in de aanbieding te vinden. Zoals winkels van Vomar & DeOnlineDrogist.nl koop je met enige regelmaat items van Lenor enorm goedkoop. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 40% korting en voordeelverpakkingen van Lenor Parfumelle Wilde Bloem. Bij supers zoals Albert Heijn bestel je bovendien al de broodnodige boodschappen zoals bijv. uit het schap Olijfolie en/of Rucola. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als wattenstaafjes geel 500 stuks.

3. Wat kost Wasverzachters van Lenor?

Ben jij geïnteresseerd in: hoe duur is Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem? Het standaard prijskaartje is €7,99. Bij aanbieders als Vomar koop je het af en toe nog goedkoper, voor maar €7,25. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, des te lager de prijs. De reguliere hoeveelheid is doorgaans 1150 milliliter. Goed om te weten, mensen kiezen soms voor extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeel flessen. Deze behelzen standaard wel 2300 milliliter of richting de 4600 milliliter.

Lenor Parfumelle Wilde Bloem review
Interesse in Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem ervaringen? Dit item wordt dag in dag uit door tienduizenden mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Op deze website lees je uiteenlopende reviews en ervaringen van Lenor. Mensen beoordelen variabelen als de kostprijs, het proces, milieu en geur. Wat zijn jouw ervaringen met Wasverzachters van Lenor? Plaats direct je review!