wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen aanbieding

Wil jij ook gebruik maken van een Lenor Amethist En Bloemen Wasverzachters aanbieding van deze week? Doorzoek zelf alle actuele Lenor koopjes en koop de beste Lenor Amethist En Bloemen. Dit artikel bevat 1150 milliliter. Geschikt voor 30 – 50 wasjes draaien! Het specifieke aantal beurten is 46. De Wasverzachters wordt veelal gebruikt voor Alle was. De reguliere prijs voor een verpakking met 1150 milliliter is doorgaans €6,19. Via een Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen aanbieding bij een aanbieder als Voordeeldrogisterij bestel je het product voor slechts €3,09 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Spar Kleur aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen
Versie Wasverzachters
Geschikt voor Alle
Geldige prijs €6,19
Kortingsprijs €3,09
Artikelcode 4015400941354
Hoeveelheid 1150 milliliter
Waskracht 46

Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Amethist En Bloemen Wasverzachters bestellen

Doe jij het al? Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen aanbiedingen shoppen bij de online drogist en thuis laten afleveren Naomi (38) uit Morlanwelz-Mariemont wast haar lievelings Voi legging met Wasverzachters van Lenor in een Haiser wasmachine. “We regelen altijd via Makro alle schoonmaakproducten. Ook een Lenor Amethist En Bloemen aanbieding leg ik in mijn online winkelmandje. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Ceylin is ook erg positief: “We hebben thuis diverse wasverpakkingen gereviewd. Onder andere van Witte Reus Color Reus Gel Vloeibaar Wasmiddel tot Robijn Wasverzachter Orange Rush. Nochtans, Lenor is voor mij het beste voor de Alle was. Het wast zo geweldig goed, de geur is verslavend en het gaat lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Sportschieten). De standaard verpakking biedt 1150 milliliter, maar ik speur dikwijls naar spotgoedkope voordeelverpakkingen. Dit scheelt me al snel 55%”. De Wasverzachters is geschikt voor ongelukjes. “Recentelijk morste ik wat Unicum over m’n blouse. Meteen in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Lenor Amethist En Bloemen bestellen, erbij doen en in 40 minuten waren er geen vlekken meer”. Je kunt ook eenvoudig en snel Dash Waspoeder bestellen.

Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen voordeelverpakking

Bedachtzame vrouwen hebben profijt van een speciale Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen voordeelfles aanbieding. De normale inhoud is 1150 milliliter. Een XL-voordeelverpakking bevat soms wel 2300 milliliter of ruim 4600 milliliter. De prijs voor een wasje draaien verlaag je op die manier enorm. Bij aanbieders zoals Drogistplein.nl of ook Op=Op voordeelshop vind je af en toe Lenor 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie zoek jij in de wekelijkse folder, en ook steeds vaker online. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals schuur sponsjes groen meer en meer online wordt gekocht? De verklaring? Wasmiddelen zijn duur. Consumenten trekken in grote getale naar de goedkoopste voordeelverpakking. Verder zijn het loodzware spullen. Thuis laten afleveren is in die zin een mooie oplossing. Voor meer info zie ook Voordeeldrogisterij korting.

Veelgestelde vragen

1. Is Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen goed?

Jazeker! Deze Wasverzachters van Lenor heeft een mooie beoordeling van een 9.1 op basis van 82 stemmen. “Perfect voor alle Alle wasbeurten. Er is doorgaan onduidelijkheid: Lenor Amethist En Bloemen hoe te gebruiken? De was-uitleg van dit artikel staat op de verpakking. Pas het alleen toe op Alle wasbeurten. Een kleine dosis moet genoeg zijn.

2. Waar is Lenor Amethist En Bloemen Wasverzachters in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Lenor Amethist En Bloemen in de reclame? Dikwijls is dit wasproduct in de aanbieding te verkrijgen. Zoals winkels van Voordeelshop & Coop vind je zo nu en dan producten van Lenor enorm goedkoop. In de week-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 3 halen 2 betalen en voordeelverpakkingen van Lenor Amethist En Bloemen. Bij supers zoals Aldi bestel je bovendien al je andere boodschappen zoals uit de categorie Gezichtsreiniging of Royal gala. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als dettol zeep dispender aloe vera.

3. Wat kost Wasverzachters van Lenor?

Wil jij het weten: hoe duur is Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen? De actuele prijs is €6,19. In winkels als Drogisterij.net koop je het af en toe voor een lage prijs, +/- €3,09. Normaal gesproken geldt: Des te groter de inhoud, des te goedkoper. De normale hoeveelheid is plus minus 1150 milliliter. Maar, huishoudens kopen vaker grote voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 2300 milliliter of 4600 milliliter.

Lenor Amethist En Bloemen review
Op zoek naar Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen ervaringen? Deze wasmiddel wordt wekelijks door vele honderden huishoudens toegepast. Op deze website vind je veel reviews en ervaringen van Lenor. Gebruikers geven hun stem over zaken als de kosten, was kracht, duurzaamheid en de mate waarin het lekker ruikt. Wat zijn jouw ervaringen met Wasverzachters van Lenor? Publiceer direct je review!