wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Persil Megaperls Color aanbieding

Wil jij ook gebruik maken van een Persil Megaperls Color Waspoeder aanbieding van deze week? Check nu de scherpste Persil reclames en scoor de meest populaire Persil Megaperls Color. Dit wasartikel bevat 900 gram. Dat is goed voor 15 – 20 wasmomenten! Het correcte aantal beurten is onbekend. De Waspoeder wordt veelal gebruikt voor Gekleurde was. De standaard-prijs voor een verpakking met 900 gram ligt op €6,59. Via een Persil Megaperls Color aanbieding bij een winkel als Makro vind je dit artikel soms voor maar €5,99 in de reclame. Check ook direct de huidige Fleuril Intens Zwart aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelMerk Persil Megaperls Color
Assortiment Waspoeder
Geschikt voor Gekleurde
Normale prijs €6,59
Met voordeel €5,99
Productcode 5410091732554
Grootte 900 gram
Aantal beurten onbekend

Persil Megaperls Color

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Persil Megaperls Color Waspoeder bestellen

Sneller kan niet: Persil Megaperls Color aanbiedingen shoppen bij de online drogist en gewoon laten bezorgen aan huis. Selina (37) uit Vivy wast haar nieuwe Iceberg broekjes met Waspoeder van Persil in hun AEG wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Deen de standaard wasproducten. Ook een Persil Megaperls Color aanbieding kopen wij snel via internet. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Djennah kan dit wel beamen: “We hebben thuis diverse wasverpakkingen uitgeprobeerd. Mede die van SPAR Wasmiddel kleur en Dash Go Pods Regular. Nochtans, Persil is simpelweg mijn favoriet voor de Gekleurde was. Brandschoon, het ruikt fantastisch en het gaat lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Inline-skaten). De standaard verpakking biedt 900 gram, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope XL-verpakkingen. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 50%”. De Waspoeder is geschikt voor hardnekkig vuil. “Vorige week dinsdag kliederde ik een glaasje Schrobbelèr op een broek. Meteen in de wasmachine. Een klein beetje Persil Megaperls Color bestellen, toevoegen en in minder dan 45 minuten was het weer brandschoon”. Je kunt ook kiezen voor Lenor Wasverzachter Intense Passion bestellen.

Persil Megaperls Color voordeelverpakking

Prijsbewuste consumenten hebben profijt van de uitzonderlijke Persil Megaperls Color voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 900 gram. Een voordeelpak heeft maar liefst 1800 gram of meer dan 3600 gram. De “prijs” van een wasbeurt is zoveel lager. Bij aanbieders zoals Deen en/of Makro vind je dikwijls Persil 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie zoek jij in de reclame folder, maar ook online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als tricel soda emmertje in toenemende mate op het internet worden besteld? De verklaring? Het is een duur product. Boodschappers trekken massaalnaar een voordelige voordeelverpakking. Tevens betreft het onhandzame producten. Een bezorgdienst is dan meer dan welkom. Meer hierover op Action wasmiddel aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

1. Is Persil Megaperls Color goed?

Ja, en of! Deze Waspoeder van Persil krijgt een cijfer van 7.5 door middel van 126 stemmen. “Perfect voor alle Gekleurde was. Soms kan het frustrerend zijn: Persil Megaperls Color hoe te gebruiken? De was-uitleg van het item staat op de verpakking. Pas het alleen toe op Gekleurde wasbeurten. Een minimale dosis is genoeg.

2. Waar is Persil Megaperls Color Waspoeder in de aanbieding?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is de goedkoopste Persil Megaperls Color in de reclame? Steeds vaker is dit wasmiddel in de aanbieding te vinden. Zoals winkels van Drogistplein.nl & Action koop je soms producten van Persil extra goedkoop. In de huis-aan-huis-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 50% korting en voordeelverpakkingen van Persil Megaperls Color. Bij de bedrijven van Coop koop je meteen al de broodnodige boodschappen als o.a. uit de categorie Grieks of Thaise roerbakmix. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als tricel handzeep.

3. Wat kost Waspoeder van Persil?

Het fijne ervan weten: hoe duur is Persil Megaperls Color? De actuele prijs is €6,59. Via bedrijven als DeOnlineDrogist.nl is het frequent nog goedkoper, voor maar €5,99. In de basis zeggen we: Naar gelang de inhoud groter is, hoe goedkoper het is. De reguliere volume is +/- 900 gram. Maar, huishoudens kopen vaker grote voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Deze behelzen standaard wel 1800 gram tot zelfs 3600 gram.

Persil Megaperls Color review
Benieuwd naar Persil Megaperls Color ervaringen? Dit product wordt dagelijks door duizenden vrouwen en mannen gebruikt voor de dagelijks was. Op wasmiddelaanbiedingen.com tref je allerlei reviews en ervaringen van Persil. Consumenten reviewen variabelen als prijs per beurt, het proces, ecologisch en de mate waarin het lekker ruikt. Welke ervaringen heb jij met Waspoeder van Persil? Plaats hieronder jouw eigen review!