wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Makro wasmiddel aanbieding

Direct profiteren van een Makro wasmiddel aanbieding van deze week? Check nu alle lopende Makro reclames en bestel de goedkoopste Makro wasmiddel. Dit artikel bevat 1500 milliliter. Geschikt voor 50 of meer wasmomenten! Het aantal beurten op de verpakking is onbekend. De Wasmiddel is geschikt voor alle Witte, Gekleurde & Zwarte was. De reguliere prijs voor deze verpakking met 1500 milliliter bedraagt €5,49. Aan de hand van een Makro wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Attent koop je het wasartikel soms voor maar €4,49 in de reclame. Check ook direct de huidige Dash Tabs aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Makro wasmiddel
Soort Wasmiddel
Geschikt voor Witte, Gekleurde & Zwarte
Normale prijs €5,49
Tijdelijke prijs €4,49
Productnummer WMA1858442320
Eenheid 1500 milliliter
Potentie onbekend

Makro wasmiddel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Makro wasmiddel bestellen

Doe jij het al? Makro wasmiddel aanbiedingen bestellen via het internet en thuis laten bezorgen. Xavier (47) uit Ortho wast heel vaak haar Gore Bike Wear polo met Wasmiddel van Makro in zo’n Hoover wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Coop de boodschappen. Ook een Makro wasmiddel aanbieding stoppen we in ons webshop wagentje. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Mees is ook erg positief: “Wij hebben allerlei wastypes gecontroleerd. Onder andere van Silan Wasverzachter Passie voor Rozen en natuurlijk Hema wasmiddel zwarte was. Maar Makro is gewoon de beste. voor al mijn Witte, Gekleurde & Zwarte was. Schone was, een aangename reuk en ik kan er lekker lang mee doen. Makkelijk voor de sportwas (BMX). De standaard inhoud bedraagt 1500 milliliter, ik profiteer vaak van speciale extra grote verpakkingen. Dit scheelt me al snel 20%”. De Wasmiddel is ideaal bij alle vlekken. “Gisteravond knoeide ik een paar druppels Martini op mijn broek. Direct in de wasmachine. Een klein beetje Makro wasmiddel bestellen, er bij doen en in zo’n 1 uur was het weer schoon!”. Je kunt ook eenvoudig en snel Vizir Waspoeder Sensitive bestellen.

Makro wasmiddel voordeelverpakking

Pientere mannen ga voor het inwisselen van een speciale Makro wasmiddel voordeelfles aanbieding. De normale inhoud is 1500 milliliter. Een voordeelpak bevat ongeveer 3000 milliliter of zelfs 6000 milliliter. De prijs voor een wasje draaien daalt daarmee aanzienlijk. Bij aanbieders zoals Action of ook Nettorama scoor jij met enige regelmaat Makro 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de wekelijkse folder, en op internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals dreft vaatwasmachine reiniger erg vaak online wordt gekocht? Waarom? Het is een duur product. Huishoudens zoeken in toenemende mate naar een voordeelverpakking. Ook zijn het relatief zwaar te tillen producten. Thuis laten afleveren is in die zin een mooie oplossing. Meer hierover op DIO Drogist wasmiddel aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is Makro wasmiddel goed?

Jazeker! Deze Wasmiddel van Makro heeft een mooie beoordeling van een 7.8 door middel van 270 beoordelingen. “De uitkomst voor jouw Witte, Gekleurde & Zwarte was. Veel mensen vragen het zichzelf af: Makro wasmiddel hoe te gebruiken? De was-uitleg van dit wasmiddel is te vinden op de zijkant. Hanteer het alleen voor Witte, Gekleurde & Zwarte wasjes. Een kleine portie moet genoeg zijn.

2. Waar is Makro wasmiddel in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Makro wasmiddel in de reclame? Menigmaal is dit artikel in de aanbieding in te kopen. Onder andere bij de Lidl en Action vind je met enige regelmaat artikelen van Makro bijzonder goedkoop. In de aanbiedingen-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Makro wasmiddel. In winkels als Picnic bestel je direct een uitgebreid assortiment boodschappen zoals uit de categorie Wondverzorging of ook Dipsalade bulgur gegrilde aubergine. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als ajax allesreiniger seringenbries.

3. Wat kost Wasmiddel van Makro?

Het fijne ervan weten: hoe duur is Makro wasmiddel? De huidige prijs bedraagt €5,49. Bij de zaken van EkoPlaza vind je het soms nog goedkoper, voor maar €4,49. De gouden balansregel is: Hoe groter de verpakking, des te lager de prijs. De standaard inhoud is 1500 milliliter. Goed om te weten, huishoudens kopen vaker extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeelflessen. Deze behelzen standaard wel 3000 milliliter of richting de 6000 milliliter.

Makro wasmiddel review
Op zoek naar Makro wasmiddel ervaringen? Dit wasmiddel wordt elke week door honderden mensen geconsumeerd. Op deze site check je objectieve ervaringen en reviews van Makro. Mensen beoordelen onder andere prijs per beurt, de eigenschappen, houdbaarheid en reuk. Wat zijn jouw ervaringen met Wasmiddel van Makro? Publiceer direct jouw eigen review!