wasmiddel aanbieding bol.com

Vizir Waspoeder Sensitive aanbieding

Op zoek naar een Vizir Waspoeder aanbieding van deze week? Bekijk gauw alle actuele Vizir koopjes en koop de meest voordelige Vizir Waspoeder. Dit wasproduct biedt 5550 gram. Voldoende voor 50 of meer wasjes draaien! Het correcte aantal beurten is 55. De Waspoeder is fantastisch voor o.a. Witte was. De adviesprijs voor een verpakking met 5550 gram is gemiddeld €18,99. Met behulp van een Vizir Waspoeder Sensitive aanbieding bij een aanbieder als DIO Drogist scoor je het wasproduct voor slechts €17,94 in de reclame. Check nu ook de laatste Hema Witte Was aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Vizir Waspoeder Sensitive
Categorie Waspoeder
Kleuren Witte
Standaard prijs €18,99
Actieprijs €17,94
Productcode 5413149636552
Grootte 5550 gram
Potentie 55

Vizir Waspoeder Sensitive

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Vizir Waspoeder bestellen

Als een gedaan? Vizir Waspoeder Sensitive aanbiedingen direct online bestellen en gewoon laten bezorgen aan huis. Lieke (53), Roksem wast al jaren haar Georgia Rose blousjes met Waspoeder van Vizir in de Whirlpool wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Bol.com de standaard wasproducten. Ook een Vizir Waspoeder aanbieding stoppen we in ons webshop wagentje. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Jessey is net zo enthousiast: “We hebben thuis diverse wasproducten uitgetest. Onder andere van Lenor Wasverzachter Pioenroos tot Frosch Wasmiddel Aloe Vera Navulling. Nochtans, Vizir is gewoon de beste. voor de Witte was. Het wast zo geweldig goed, de geur is verslavend en ik kan weken met 1 verpakking. Sportkleding is snel schoon (Aangepast wielrennen). De standaard inhoud bedraagt 5550 gram, maar ik check altijd ook spotgoedkope voordeelverpakkingen. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 65%”. De Waspoeder is geschikt voor ongelukjes. “Vorige week vrijdag knoeide ik een paar druppels Pineau des Charentes over m’n trui. Direct in de wasmachine. Ietsepietsie Vizir Waspoeder bestellen, er bij doen en binnen 40 minuten was het weer schoon!”. Je kunt ook kiezen voor Silan Wasverzachter Frisheid bestellen.

Vizir Waspoeder Sensitive voordeelverpakking

Verstandige vrouwen verzilveren een speciale Vizir Waspoeder Sensitive voordeelfles aanbieding. De reguliere inhoud bedraagt 5550 gram. Een voordeelpak kenmerkt zich met 11100 gram of zelfs 22200 gram. De “prijs” van een wasbeurt verlaag je op die manier enorm. In de shops van Drogisterij.net of ook PLUS scoor jij zo nu en dan Vizir 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de reclame folder, en natuurlijk op deze website. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals tricel citronella alsmaar meer op het internet worden besteld? Hoezo dat? Wasmiddelen zijn duur. Huishoudens trachten steeds vaker naar zo’n voordeelverpakking. Tevens zijn het loodzware producten. Thuis laten afleveren is daarom erg populair. Lees ook meer over DIO Drogist wasmiddel aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

1. Is Vizir Waspoeder Sensitive goed?

Ja, en of! Deze Waspoeder van Vizir krijgt een score van 8.1 aan de hand van 69 beoordelingen. “De uitkomst voor jouw Witte wasjes. Er is doorgaan onduidelijkheid: Vizir Waspoeder hoe te gebruiken? De instructie van dit artikel lees je op de doos. Gebruik het alleen voor Witte was. Een kleine dosis maakt het al schoon.

2. Waar is Vizir Waspoeder in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Vizir Waspoeder in de reclame? Menigmaal is dit product in de aanbieding in te kopen. Bij aanbieders zoals Drogistplein.nl en uiteraard Dekamarkt scoor je regelmatig wasmiddelen van Vizir opvallend goedkoop. In de week-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Vizir Waspoeder. In winkels als Albert Heijn bestel je direct een uitgebreid assortiment boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Anti-insect of Appels van het seizoen voordeelpakket. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als glorix 02 750 ml.

3. Wat kost Waspoeder van Vizir?

Ook zo nieuwsgierig: hoe duur is Vizir Waspoeder Sensitive? De leveranciersprijs is vaak €18,99. Bij de shops van Action vind jij het dikwijls voor een lage prijs, +/- €17,94. In de basis zeggen we: Hoe groter de verpakking, des te lager de prijs. De gangbare volume is doorgaans 5550 gram. Maar, mensen kiezen soms voor XL-voordeelpakken en voordeel flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 11100 gram of richting de 22200 gram.

Vizir Waspoeder review
Op zoek naar Vizir Waspoeder Sensitive ervaringen? Dit artikel wordt wekelijks door tienduizenden vrouwen en mannen toegepast. Op deze site bekijk je objectieve reviews en ervaringen van Vizir. Mensen beoordelen specifieke onderwerpen als de prijs, de kwaliteit, milieu en reuk. Wat zijn jouw ervaringen met Waspoeder van Vizir? Publiceer direct jouw review!