wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Klok Wasmiddel Eco Kleur aanbieding

Direct profiteren van een Klok Eco Kleur Waspoeder aanbieding van deze week? Bekijk snel de scherpste Klok acties en bestel de meest goedkope Klok Eco Kleur. Dit artikel biedt 1215 gram. Voldoende voor 15 – 20 wasjes draaien! Het specifieke aantal beurten is 18. De Waspoeder is geschikt voor alle Gekleurde was. De stukprijs voor zo’n fles of doos met 1215 gram is doorgaans €5,99. Door een Klok Wasmiddel Eco Kleur aanbieding bij bijvoorbeeld Bol.com krijg je het wasproduct af en toe voor slechts €5,00 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Dr Beckmann Wasmiddel Super Wit aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Klok Wasmiddel Eco Kleur
Versie Waspoeder
Kenmerk Gekleurde
Adviesprijs €5,99
Tijdelijke prijs €5,00
Productnummer 8710394252009
Inhoud 1215 gram
Capaciteit 18

Klok Wasmiddel Eco Kleur

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Klok Eco Kleur Waspoeder bestellen

Sneller kan niet: Klok Wasmiddel Eco Kleur aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en laten bezorgen wanneer je wil. Abraham (68) uit Dilbeek wast ook haar favoriete Billtornade BH met Waspoeder van Klok in haar Haiser wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Dirk de boodschappen. Ook een Klok Eco Kleur aanbieding bestel ik goedkoop online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Midas heeft dezelfde ervaring: “Wij hebben allerlei wastypes getest. Variërend vanDixan Waterfall Fresh Gel Vloeibaar Wasmiddel en natuurlijk Neutral Waspoeder Wit. Maar Klok is ongeëvenaard goed voor de Gekleurde was. Het wast echt schoon, een lekkere geur en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Volleybal training). De standaard inhoud bedraagt 1215 gram, ik profiteer vaak van extra goedkope voordeelpakken en kwartaalboxen. Zo bespaar ik al gauw 40%”. De Waspoeder gebruik je voor alle vlekken. “Laatst besprenkelde ik een paar druppels Vermout op een blouse. Meteen in de wasmachine. Een tikkeltje Klok Eco Kleur bestellen, eraan toevoegen en binnen 30 minuten had ik weer schone kleren”. Check ook informatie over Lenor Wasverzachter Romantische bloem bestellen.

Klok Wasmiddel Eco Kleur voordeelverpakking

Verstandige mannen verzilveren de uitzonderlijke Klok Wasmiddel Eco Kleur voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 1215 gram. Zo’n voordeelverpakking heeft maar liefst 2430 gram of 4860 gram. De financiële consequentie van wassen wordt zo stukken lager. Bij winkels als EkoPlaza en iBood vind je met enige regelmaat Klok 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de folders, en natuurlijk op deze website. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als cif ovenreiniger in toenemende mate bij de online supermarkt besteld wordt? De overweging? Wasmiddelen zijn duur. Mensen trachten in toenemende mate naar een voordeelverpakking. Verder zijn het vrij grote producten. Thuisbezorgen is dan een uitkomst. Meer hierover op Makro wasmiddel aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

1. Is Klok Wasmiddel Eco Kleur goed?

Het antwoord is ja. Deze Waspoeder van Klok heeft een score van 8.6 gebaseerd op 279 ratings. “De uitkomst voor jouw Gekleurde wasbeurten. We krijgen vaak de vraag: Klok Eco Kleur hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van dit artikel is te vinden op de zijkant. Pas het alleen toe op Gekleurde was. Een kleine hoeveelheid is genoeg.

2. Waar is Klok Eco Kleur Waspoeder in de aanbieding?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is de goedkoopste Klok Eco Kleur in de reclame? Zo nu en dan is dit artikel in de aanbieding te vinden. Onder andere bij de Jumbo & Spar scoor je soms artikelen van Klok opvallend goedkoop. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Klok Eco Kleur. Bij supers zoals Vomar scoor je ook de dagelijkse boodschappen als o.a. uit de categorie Picalilly saus en ook Bieze Rauwkost coleslaw. Dit is ook het geval met schoonmaakartikelen als sebamed baby huidolie.

3. Wat kost Waspoeder van Klok?

Belangstellend over de vraag: hoe duur is Klok Wasmiddel Eco Kleur? De adviesprijs ligt op €5,99. In winkels als Bol.com koop je het af en toe in de actie voor slechts €5,00. Voor de financiën zeggen we: Des te groter de inhoud, hoe lager de prijs. De standaard volume bedraagt 1215 gram. Goed om te weten, huishoudens kopen vaker XL-voordeelpakken en voordeelflessen. Bij deze kun je reken op wel 2430 gram of tevens 4860 gram.

Klok Eco Kleur review
Benieuwd naar Klok Wasmiddel Eco Kleur ervaringen? Dit wasmiddel wordt dag in dag uit door honderden vrouwen en mannen gekocht en gebruikt. Op deze website bekijk je allerlei reviews en ervaringen van Klok. Gebruikers geven hun stem over criteria als de kostprijs, de effectiviteit, duurzaamheid en geur. Zelf ervaringen met Waspoeder van Klok? Beschrijf hieronder jouw review!