wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee aanbieding

Meteen inzicht in de beste Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee Wasverzachters aanbieding van deze week? Check nu alle werkende Jumbo deals en shop de meest voordelige Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee. Dit wasartikel biedt 750 milliliter. Dat is goed voor 25 – 30 keer wassen! Het correcte aantal beurten is onbekend. De Wasverzachters is geweldig voor de Alle was. De standaard-prijs voor dit product met 750 milliliter is doorgaans €1,89. Aan de hand van een Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee aanbieding bij bijvoorbeeld iBood krijg je het wasproduct regelmatig voor €0,94 in de reclame. Check ook direct de huidige Opisopvoordeelshop wasmiddel aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee
Versie Wasverzachters
Kleuren Alle
Normale prijs €1,89
Actieprijs €0,94
Artikelnummer 171531FLS
Hoeveelheid 750 milliliter
Wasbeurten onbekend

Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee Wasverzachters bestellen

Doe jij het al? Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee aanbiedingen gewoon online bestellen en aan huis laten bezorgen. Ferre (26) uit Marneffe wast ook haar favoriete WILD badmode met Wasverzachters van Jumbo in zo’n Hoover wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Voordeeldrogisterij onze schoonmaakmiddelen.Ook een Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee aanbieding kopen wij snel via internet. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Kees is ook erg positief: “Ik heb verschillende wassoorten gechecked. Uiteenlopend van PLUS Waspoeder wit en Dash 3in1 Pods Lenteboeket. Desalniettemin, Jumbo is gewoon de beste. voor de Alle was. Brandschoon, een lekkere geur en ik kan weken met 1 verpakking. Praktisch voor na de training (Degen). De reguliere inhoud is 750 milliliter, maar ik zoek altijd naar spotgoedkope voordeelpakken. Op die manier bespaar ik zo 30%”. De Wasverzachters is een uitkomst bij smerige plekken. “Onlangs besprenkelde ik een beetje Pastis op iemand’s broek. Meteen in de wasmachine. Een klein beetje Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee bestellen, eraan toevoegen en binnen ongeveer 60 minuten had ik weer schone kleren”. Je kunt ook eenvoudig en snel AH Wasmiddel wit vloeibaar bestellen.

Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee voordeelverpakking

Handige mensen profiteren van de unieke Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee voordeelfles aanbieding. De standaard inhoud is 750 milliliter. Het grotere voordeelpack als pluspunt 1500 milliliter of 3000 milliliter. De financiële consequentie van wassen is zoveel lager. Door de reclames van Attent en/of Lidl scoor jij zo nu en dan Jumbo 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de folders, maar ook online. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als groenland schoonmaakmiddelen steeds vaker online wordt gekocht? De overweging? Wasmiddelen zijn duur. Boodschappers trekken meer en meer naar een voordeelverpakking. Bovendien zijn het zware spullen. Thuisbezorgen is dan ronduit ideaal. Lees ook meer over Drogisterij.net aanbieding deze week.

Veelgestelde vragen

1. Is Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee goed?

Jazeker! Deze Wasverzachters van Jumbo krijgt een score van 8.2 afkomstig van 220 ratings. “ideaal voor alle Alle wasjes. Er is doorgaan onduidelijkheid: Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee hoe te gebruiken? De gebruikerstips van dit artikel lees je op de doos. Enkel en alleen geschikt voor Alle wasjes. Een klein beetje maakt het al schoon.

2. Waar is Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee Wasverzachters in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee in de reclame? Menigmaal is dit wasartikel in de aanbieding te spotten. Bij winkels als Jan Linders & DA bestel je met enige regelmaat wasmiddelen van Jumbo extra goedkoop. In de week-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 3 halen 2 betalen en voordeelverpakkingen van Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee. Bij supers zoals Aldi scoor je ook al de broodnodige boodschappen als uit het schap Bak accessoires of Ananas op lichte siroop. Dit is niet anders voor schoonmaakmiddelen zoals sun citroen vaatwas poeder.

3. Wat kost Wasverzachters van Jumbo?

Het fijne ervan weten: hoe duur is Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee? De adviesprijs ligt op €1,89. Bij de shops van iBood scoor je het regelmatig in prijs verlaagd voor €0,94. De regel is: Naar gelang de inhoud groter is, des te lager de prijs. De doorsnee hoeveelheid bedraagt ongeveer 750 milliliter. Goed om te weten, huishoudens kopen vaker extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeelflessen. Bij deze kun je reken op wel 1500 milliliter of 3000 milliliter.

Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem En Lychee review
Belangstelling naar Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee ervaringen? Dit item wordt dag in dag uit door duizenden mannen en vrouwen gebruikt. Op deze site lees je allerlei ervaringen en reviews van Jumbo. Nederlanders laten hun mening weten over zaken als de kostprijs, de effectiviteit, afbreekbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Welke ervaringen heb jij met Wasverzachters van Jumbo? Schrijf hier beneden een eigen review!