wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Drogisterij.net wasmiddel aanbieding

Meteen inzicht in de beste Drogisterij.net wasmiddel aanbieding van deze week? Doorzoek zelf alle lopende Drogisterij.net deals en bestel de beste Drogisterij.net wasmiddel. Dit product bevat 940 gram. Genoeg voor 55-60 keer wassen! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is geschikt voor alle Witte, Gekleurde & Zwarte was. De prijs voor een verpakking met 940 gram bedraagt €11,49. Door een Drogisterij.net wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Jumbo vind je het wasproduct voor slechts €9,19 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Ok€ Waspoeder aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Drogisterij.net wasmiddel
Type Wasmiddel
Kleuren Witte, Gekleurde & Zwarte
Geldige prijs €11,49
Actieprijs €9,19
EAN code WMA3448615689
Eenheid 940 gram
Potentie onbekend

Drogisterij.net wasmiddel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Drogisterij.net wasmiddel bestellen

Erg makkelijk: Drogisterij.net wasmiddel aanbiedingen bestellen via het internet en laten bezorgen wanneer je wil. Jolijn (23), Rienne wast haar nieuwe Russell Athletic blousjes met Wasmiddel van Drogisterij.net in hun Haiser wasmachine. “We kopen normaal bij Hoogvliet de standaard wasproducten. Ook een Drogisterij.net wasmiddel aanbieding koop ik daarom online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Lucie is ook erg positief: “We hebben thuis diverse wasmiddelen gechecked. Uiteenlopend van Hema waspoeder pads kleur en natuurlijk Doussy Lidl wasverzachter Vanille. Nochtans, Drogisterij.net is ongeëvenaard goed voor al mijn Witte, Gekleurde & Zwarte was. Schone was, de geur is verslavend en ik kan er erg lang mee. Praktisch voor na de training (Inline-skaten). De standaard inhoud bedraagt 940 gram, maar ik zoek altijd naar extra goedkope extra grote verpakkingen. Dit scheelt me al snel 50%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij alle vlekken. “Onlangs kliederde ik een beetje Kruškovac op een shirt. Hup, direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Drogisterij.net wasmiddel bestellen, er bij doen en binnen 35 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Check ook informatie over Persil Waspoeder universal bestellen.

Drogisterij.net wasmiddel voordeelverpakking

Handige mensen ga voor het inwisselen van een speciale Drogisterij.net wasmiddel voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 940 gram. Een voordeelpak kenmerkt zich met 1880 gram of meer dan 3760 gram. De financiële consequentie van wassen daalt daarmee aanzienlijk. Door de reclames van MCD of natuurlijk Jan Linders scoor jij zo nu en dan Drogisterij.net 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie zoek jij in de wekelijkse folder, en op internet. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals tricel multireiniger alsmaar meer bij de online supermarkt besteld wordt? De motivatie? Wasmiddelen zijn duur. Consumenten trachten massaalnaar een voordelige voordeelverpakking. Verder zijn het zware spullen. Thuis laten afleveren is in die zin een mooie oplossing. Zie ook de pagina over Aldi wasmiddel aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is Drogisterij.net wasmiddel goed?

Jazeker! Deze Wasmiddel van Drogisterij.net heeft een score van 8.2 door middel van 210 reviews. “Een must-have voor de Witte, Gekleurde & Zwarte wasklussen. Er is doorgaan onduidelijkheid: Drogisterij.net wasmiddel hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Goed werkzaam voor bijv. de Witte, Gekleurde & Zwarte was. Een klein beetje moet genoeg zijn.

2. Waar is Drogisterij.net wasmiddel in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Drogisterij.net wasmiddel in de reclame? Steeds vaker is dit wasartikel in de aanbieding te spotten. Onder andere bij de Bol.com en ook Poiesz bestel je zo nu en dan wasproducten van Drogisterij.net extra goedkoop. In de week-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 25% korting en voordeelverpakkingen van Drogisterij.net wasmiddel. Bij supers zoals EkoPlaza scoor je ook alle andere (huishoudelijke) producten als bijvoorbeeld uit de categorie Komijnzaad of ook Regenboog tomatenmix. Dit is niet anders voor schoonmaakmiddelen zoals robijn geurbuiltjes morgenfris.

3. Wat kost Wasmiddel van Drogisterij.net?

Wil jij het weten: hoe duur is Drogisterij.net wasmiddel? De adviesprijs ligt op €11,49. Via bedrijven als Poiesz is het frequent in prijs verlaagd voor €9,19. In de basis zeggen we: Naar gelang de inhoud groter is, des te lager de prijs. De reguliere inhoud bevat doorgaans 940 gram. Maar, mensen kiezen soms voor Extra Large voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 1880 gram of tevens 3760 gram.

Drogisterij.net wasmiddel review
Benieuwd naar Drogisterij.net wasmiddel ervaringen? Dit wasmiddel wordt dagelijks door honderden huishoudens gebruikt. Op wasmiddelaanbiedingen.com tref je objectieve reviews en ervaringen van Drogisterij.net. Nederlanders laten hun mening weten over criteria als prijs per beurt, de effectiviteit, afbreekbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Zelf ervaringen met Wasmiddel van Drogisterij.net? Plaats direct je review!