wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Wehkamp wasmiddel aanbieding

Op zoek naar een Wehkamp wasmiddel aanbieding van deze week? Doorzoek zelf alle lopende Wehkamp deals en koop de meest voordelige Wehkamp wasmiddel. Dit wasproduct bevat 500 gram. Dat is goed voor 14-18 keer wassen! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Witte, Gekleurde & Zwarte was. De prijs voor een doos/fles met 500 gram is doorgaans €2,79. Dankzij een Wehkamp wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld DIO Drogist krijg je het product af en toe voor slechts €2,59 in de reclame. Check nu ook de laatste Vanish vlekkenverwijderaar aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Wehkamp wasmiddel
Type Wasmiddel
Kleur Witte, Gekleurde & Zwarte
Geldige prijs €2,79
Met voordeel €2,59
Artikelnummer WMA4294805352
Hoeveelheid 500 gram
Potentie onbekend

Wehkamp wasmiddel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Wehkamp wasmiddel bestellen

Erg makkelijk: Wehkamp wasmiddel aanbiedingen bestellen via het internet en thuis laten bezorgen. Chloë (21) uit Willaupuis wast haar lievelings rapisardi tuniek met Wasmiddel van Wehkamp in zo’n Siemens wasmachine. “We kopen normaal bij Emte de standaard wasproducten. Ook een Wehkamp wasmiddel aanbieding stoppen we in ons webshop wagentje. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Kaya heeft dezelfde ervaring: “Ik had meerdere wasmiddelen uitgeprobeerd. Variërend vanDash 3in1 Pods Ochtendfris en ook Va­nish Oxi ac­ti­on ex­tra hy­gi­ë­ne poe­der. Nochtans, Wehkamp is voor mij het beste voor de Witte, Gekleurde & Zwarte was. Het wast zo geweldig goed, het ruikt fantastisch en het is duurzaam. Ook ideaal voor sportkleding (Handbal). De “normale” inhoud is 500 gram, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope voordeelpakken en kwartaalboxen. Op die manier bespaar ik zo 60%”. De Wasmiddel is ideaal bij hardnekkig vuil. “Vorige week zaterdag besprenkelde ik wat Crème de cassis op mijn broek. Meteen in de wasmachine. Een beetje Wehkamp wasmiddel bestellen, erbij doen en binnen 50 minuten waren er geen vlekken meer”. Je kunt ook eenvoudig en snel Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Regular bestellen.

Wehkamp wasmiddel voordeelverpakking

Prijsbewuste huishoudens hebben profijt van een speciale Wehkamp wasmiddel voordeelfles aanbieding. De reguliere inhoud bedraagt 500 gram. Een voordeelpak heeft maar liefst 1000 gram of ruim 2000 gram. De prijs voor een wasje draaien daalt daarmee aanzienlijk. Bij aanbieders zoals Dirk of Wehkamp.nl haal jij met enige regelmaat Wehkamp 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie zoek jij in de wekelijkse folder, en meer en meer op ’t internet. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als sun naspoelglans in toenemende mate online wordt gekocht? Hoezo dat? Het is een duur product. Consumenten trekken steeds vaker naar zo’n voordeelverpakking. Verder zijn het relatief zwaar te tillen producten. Een bezorgdienst is dan meer dan welkom. Zie ook de pagina over iBood wasmiddel aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is Wehkamp wasmiddel goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van Wehkamp wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9 aan de hand van 277 stemmen. “Een must-have voor de Witte, Gekleurde & Zwarte was. Er is doorgaan onduidelijkheid: Wehkamp wasmiddel hoe te gebruiken? Het handboek van het item vind je op het etiket. Goed werkzaam voor bijv. de Witte, Gekleurde & Zwarte wasjes. Een kleine portie volstaat al!

2. Waar is Wehkamp wasmiddel in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Wehkamp wasmiddel in de reclame? Dikwijls is dit artikel in de aanbieding in te slaan. Bij onder andere Jumbo en Makro koop je af en toe wasproducten van Wehkamp opvallend goedkoop. In de week-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 40% korting en voordeelverpakkingen van Wehkamp wasmiddel. Bij de bedrijven van Hoogvliet koop je meteen al de broodnodige boodschappen als uit het schap Kurkuma of Vegaballetjes in tomatensaus. Hetzelfde geldt voor schoonmaakmiddelen zoals tricel ultra.

3. Wat kost Wasmiddel van Wehkamp?

Ben jij geïnteresseerd in: hoe duur is Wehkamp wasmiddel? De leveranciersprijs is vaak €2,79. Bij de zaken van Makro vind jij het dikwijls voor een lage prijs, +/- €2,59. De regel is: Hoe groter de verpakking, hoe lager de prijs. De gangbare grootte bedraagt 500 gram. Echter, we zien ook Extra Large voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Deze omvatten normaal tot 1000 gram of zelfs 2000 gram.

Wehkamp wasmiddel review
Belangstelling naar Wehkamp wasmiddel ervaringen? Dit wasmiddel wordt dagelijks door vele honderden mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Op wasmiddelaanbiedingen.com vind je objectieve reviews en ervaringen van Wehkamp. Consumenten reviewen onder andere prijs, de effectiviteit, milieu en de mate waarin het lekker ruikt. Zelf ervaringen met Wasmiddel van Wehkamp? Schrijf hier beneden jouw review!