wasmiddel aanbieding bol.com

Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color aanbieding

Op zoek naar een Una Aldi Color Wasmiddel aanbieding van deze week? Bekijk gauw alle actuele Una deals en bestel de goedkoopste Una Aldi Color. Dit wasartikel bevat 740 milliliter. Voldoende voor 18 – 22 wasbeurten! Het exact aantal beurten is 20. De Wasmiddel is geweldig voor de Gekleurde was. De stukprijs voor een doos/fles met 740 milliliter ligt op €3,29. Met behulp van een Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color aanbieding bij bijvoorbeeld Drogistplein.nl krijg je het wasartikel voor niet meer dan €2,89 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Doussy Lidl Rozen aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelMerkUna Aldi vloeibaar wasmiddel Color
CategorieWasmiddel
KledingGekleurde
Standaard prijs€3,29
Met korting€2,89
Artikelcode4828281905719
Inhoud740 milliliter
Aantal beurten20

Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Una Aldi Color Wasmiddel bestellen

Als een gedaan? Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color aanbiedingen gewoon online bestellen en laten bezorgen wanneer je wil. Mohammad (31), Eckelrade wast heel vaak haar Papillon hoodies met Wasmiddel van Una in een Whirlpool wasmachine. “We kopen normaal bij Dirk de standaard wasproducten. Ook een Una Aldi Color aanbieding bestel ik goedkoop online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Art heeft dezelfde ervaring: “Ik had meerdere wasmiddelen nagekeken. Mede die van Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Regular Kwartaalbox en ook Robijn Wasverzachter Intense Rosé Chique. Evengoed, Una is ongeëvenaard goed voor de Gekleurde was. Het wast echt schoon, het ruikt fantastisch en ik kan weken met 1 verpakking. Praktisch voor na de training (Gewichtheffen). De “normale” inhoud is 740 milliliter, ik profiteer vaak van speciale XL-verpakkingen. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 40%”. De Wasmiddel is ideaal bij hardnekkige vlekken. “Vorige week kliederde ik een glaasje Frangelico op iemand’s blouse. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Una Aldi Color bestellen, erbij doen en in zo’n 50 minuten was het weer brandschoon”. Check ook informatie over Coral Waspoeder Optimal Color bestellen.

Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color voordeelverpakking

Snuggere consumenten verzilveren zo’n extra Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 740 milliliter. Een voordeelpak bevat ongeveer 1480 milliliter of 2960 milliliter. De financiële consequentie van wassen wordt zo stukken lager. Bij aanbieders zoals Coop of ook Dekamarkt haal jij regelmatig Una 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de wekelijkse folder, en ook steeds vaker online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als mr muscle fresh discs marine alsmaar meer online wordt gekocht? De reden? Het betreft vrij dure boodschappen. Boodschappers streven steeds vaker naar een voordelige voordeelverpakking. Ook zijn het relatief zwaar te tillen artikelen. Boodschappen laten bezorgen is in die zin een mooie oplossing. Lees ook meer over Attent aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color goed?

Ja! Deze Wasmiddel van Una krijgt een cijfer van 9.1 door middel van 170 meningen. “Een must-have voor de Gekleurde wasjes. Veel mensen vragen het zichzelf af: Una Aldi Color hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde wasjes. Een kleine dosis maakt het al schoon.

2. Waar is Una Aldi Color Wasmiddel in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Una Aldi Color in de reclame? Regelmatig is dit wasmiddel in de aanbieding te verkrijgen. Denk aan shops als Nettorama en PLUS vind je regelmatig producten van Una opvallend goedkoop. In de huis-aan-huis-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 25% korting en voordeelverpakkingen van Una Aldi Color. In winkels als Coop koop je meteen de dagelijkse boodschappen als uit het schap Uiensoep en ook Lamsoor. Hetzelfde geldt voor schoonmaakmiddelen zoals dreft afwasmiddel professional citroen.

3. Wat kost Wasmiddel van Una?

Het fijne ervan weten: hoe duur is Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color? De actuele prijs is €3,29. In winkels als MCD bestel jij het vaak nog goedkoper, voor maar €2,89. De regel is: Hoe meer inhoud in de verpakking, hoe goedkoper het is. De normale capaciteit is +/- 740 milliliter. Let op, er bestaan Extra Large voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Bij deze kun je reken op wel 1480 milliliter of richting de 2960 milliliter.

Una Aldi Color review
Benieuwd naar Una Aldi vloeibaar wasmiddel Color ervaringen? Dit artikel wordt elke dag door vele honderden mensen geconsumeerd. Op deze website check je een ruim aantal reviews en ervaringen van Una. Mensen beoordelen criteria als de kosten, de vloeistof, duurzaamheid en de geurigheid. Wat zijn jouw ervaringen met Wasmiddel van Una? Beschrijf hieronder een eigen review!