wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

PLUS Waspoeder kleur aanbieding

Speur je vaak naar een Plus Kleur Waspoeder aanbieding van deze week? Check nu de scherpste PLUS acties en bestel de goedkoopste Plus Kleur. Dit product bevat 2025 gram. Te gebruiken voor 25-30 keren wassen! Het aantal beurten op de verpakking is 30. De Waspoeder is bedoeld voor de Gekleurde was. De standaard-prijs voor deze verpakking met 2025 gram is doorgaans €3,99. Met behulp van een PLUS Waspoeder kleur aanbieding bij een aanbieder als Drogisterij.net scoor je ‘m voor niet meer dan €3,69 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Formil Lidl Wool Wollen Was aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelNaam PLUS Waspoeder kleur
Soort Waspoeder
Kleur Gekleurde
Geldige prijs €3,99
Tijdelijke prijs €3,69
EAN code 722464
Inhoud 2025 gram
Aantal beurten 30

PLUS Waspoeder kleur

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Plus Kleur Waspoeder bestellen

Als een gedaan? PLUS Waspoeder kleur aanbiedingen bestellen via het internet en thuis laten afleveren Dave (23), Bouge wast haar lievelings Amor sweater met Waspoeder van PLUS in de Haiser wasmachine. “Wij bestellen standaard bij iBood de boodschappen. Ook een Plus Kleur aanbieding leg ik in mijn online winkelmandje. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Dawid waardeert dit ook: “Ik heb verschillende wasverpakkingen gekocht. Onder andere van Ariel Vloeibaar Wasmiddel Regular kwartaalbox tot Markant Wasverzachter parfumvrij. Desalniettemin, PLUS is simpelweg mijn favoriet voor de Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, de geur is verslavend en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Boogschieten). De “normale” inhoud is 2025 gram, maar ik speur dikwijls naar voordelige voordeelverpakkingen. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 55%”. De Waspoeder gebruik je voor smerige plekken. “Vorige week donderdag knoeide ik een beetje Nocino over m’n vest. Meteen in de wasmachine. Een tikkeltje Plus Kleur bestellen, erbij doen en binnen ongeveer 50 minuten was het weer schoon!”. Je kunt ook eenvoudig en snel Silan Wasverzachter Passie voor Rozen bestellen.

PLUS Waspoeder kleur voordeelverpakking

Handige mensen verzilveren een grotere PLUS Waspoeder kleur voordeelfles aanbieding. De normale inhoud is 2025 gram. Het grotere voordeelpack bevat soms wel 4050 gram of rond de 8100 gram. De prijs per wasbeurt wordt zo stukken lager. Bij winkels als Albert Heijn en ook Trekpleister scoor jij af en toe PLUS 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie treft men in de reclame folder, maar ook online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals bionyx groene aanslag reiniger steeds vaker online geshopt wordt? Hoezo dat? Wasmiddelen zijn duur. Boodschappers streven steeds vaker naar een speciale voordeelverpakking. Bovendien zijn het relatief zwaar te tillen producten. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Interesse? Open dan ook Blokker wasmiddel aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

1. Is PLUS Waspoeder kleur goed?

Zeker weten! Deze Waspoeder van PLUS heeft een mooie beoordeling van een 7.4 gebaseerd op 43 reviews. “Onmisbaar voor alle Gekleurde wasjes. Soms kan het frustrerend zijn: Plus Kleur hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel staat op de verpakking. Gebruik het alleen voor Gekleurde wasbeurten. Een minimale dosis maakt het al schoon.

2. Waar is Plus Kleur Waspoeder in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Plus Kleur in de reclame? Zo nu en dan is dit wasproduct in de aanbieding te verkrijgen. Bij aanbieders zoals Blokker & Lidl vind je zo nu en dan producten van PLUS extra goedkoop. In de reclame-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 50% korting en voordeelverpakkingen van Plus Kleur. Via filialen van Picnic koop je meteen alle andere (huishoudelijke) producten als uit het schap Chinese kruiden en ook Romaine sla. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als wc eend toiletblok bleu sky.

3. Wat kost Waspoeder van PLUS?

Het fijne ervan weten: hoe duur is PLUS Waspoeder kleur? De leveranciersprijs is vaak €3,99. Bij aanbieders als Dekamarkt koop je het af en toe in de actie voor slechts €3,69. De regel is: Naarmate de inhoud groter is, des te lager de prijs. De normale grootte is +/- 2025 gram. Goed om te weten, huishoudens kopen vaker extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeel flessen. Deze behelzen standaard wel 4050 gram of tevens 8100 gram.

Plus Kleur review
Lees je graag PLUS Waspoeder kleur ervaringen? Dit product wordt elke week door extreem veel huishoudens gebruikt voor de dagelijks was. Op deze site lees je uiteenlopende ervaringen en reviews van PLUS. Consumenten reviewen variabelen als de kosten, was kracht, duurzaamheid en geur. Wat zijn jouw ervaringen met Waspoeder van PLUS? Schrijf hier beneden jouw eigen review!