wasmiddel aanbieding bol.com

OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit aanbieding

Meteen inzicht in de beste Omo Wit Wasmiddel aanbieding van deze week? Doorzoek zelf de beste OMO reclames en scoor de goedkoopste Omo Wit. Dit wasartikel bevat 3000 milliliter. Geschikt voor 20 – 50 wasmomenten! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Witte was. De stukprijs voor zo’n fles of doos met 3000 milliliter is €11,99. Aan de hand van een OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit aanbieding bij bijvoorbeeld Hoogvliet vind je het wasartikel af en toe voor slechts €5,99 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Silan Perzik aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelMerkOMO Vloeibaar Wasmiddel Wit
AssortimentWasmiddel
KledingWitte
Adviesprijs€11,99
Met korting€5,99
EAN code8712561305068
Inhoud3000 milliliter
Wasbeurtenonbekend

OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Omo Wit Wasmiddel bestellen

Als een gedaan? OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit aanbiedingen bestellen via het internet en aan huis laten bezorgen. Lina (59), Beffe wast heel vaak haar La Perla overhemd met Wasmiddel van OMO in een LG wasmachine. “Ik koop vaak bij Etos de boodschappen. Ook een Omo Wit aanbieding bestel ik goedkoop online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Gerritje is ook erg positief: “In ons huis hebben we velerlei wasproducten gebruikt. Zoals deze van 1 De Beste Wasmiddel vloeibaar witte was en ook Va­nish Oxi ac­ti­on gold poe­der. Maar OMO is voor mij het beste voor mijn Witte was. Schone was, een lekkere geur en ik kan weken met 1 verpakking. Sportkleding is snel schoon (Voetballen). De reguliere inhoud is 3000 milliliter, ik profiteer vaak van spotgoedkope voordeelpakken. Dit scheelt me al snel 60%”. De Wasmiddel komt van pas bij hardnekkig vuil. “Onlangs kliederde ik een paar druppels Unicum over m’n trui. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een tikkeltje Omo Wit bestellen, toevoegen en binnen ongeveer 20 minuten was het weer brandschoon”. Lees ook alles over Nettorama wasmiddel bestellen.

OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit voordeelverpakking

Handige huishoudens profiteren van een grotere OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 3000 milliliter. Zo’n voordeelverpakking heeft maar liefst 6000 milliliter of meer dan 12000 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt wordt zodoende gedrukt. Door de reclames van Aldi of ook Coop koopt men af en toe OMO 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie bekijk jij in de folder, maar ook online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als kleenex ultra soft alsmaar meer online geshopt wordt? Waarom? Het zijn vrij kostbare artikelen. Boodschappers trekken steeds vaker naar een voordeelverpakking. Verder zijn het zware artikelen. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Interesse? Open dan ook Drogisterij.nl wasartikelen.

Veelgestelde vragen

1. Is OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van OMO wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.6 afkomstig van 105 stemmen. “ideaal voor alle Witte wasacties. Er is doorgaan onduidelijkheid: Omo Wit hoe te gebruiken? De gebruikerstips van dit product kun jij lezen op de achterkant. Goed werkzaam voor bijv. de Witte wasbeurten. Een minimale dosis is genoeg.

2. Waar is Omo Wit Wasmiddel in de aanbieding?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is de goedkoopste Omo Wit in de reclame? Regelmatig is dit product in de aanbieding te koop. Bij bijvoorbeeld Drogistplein.nl en ook DA bestel je soms producten van OMO opvallend goedkoop. In de folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 50% korting en voordeelverpakkingen van Omo Wit. In winkels als Albert Heijn scoor je ook al de broodnodige boodschappen zoals bijv. uit het schap Rustieke kaarsen of ook Mamma Bella Girasoli aubergines-gegrilde tomaat. Dit gaat ook op voor schoonmaakmiddelen zoals mr muscle ovenreiniger.

3. Wat kost Wasmiddel van OMO?

Het fijne ervan weten: hoe duur is OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit? De huidige prijs bedraagt €11,99. Via firma’s als Jumbo koop je het af en toe voor een lage prijs, +/- €5,99. De regel is: Naarmate de inhoud groter is, des te lager de prijs. De standaard hoeveelheid bedraagt 3000 milliliter. Echter, er zijn ook extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeel flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 6000 milliliter of richting de 12000 milliliter.

Omo Wit review
Interesse in OMO Vloeibaar Wasmiddel Wit ervaringen? Dit artikel wordt dagelijks door extreem veel vrouwen en mannen geconsumeerd. Op dit portaal lees je objectieve ervaringen en reviews van OMO. Consumenten reviewen variabelen als prijs, de kwaliteit, ecologisch en de lucht. Zelf ervaringen met Wasmiddel van OMO? Publiceer direct jouw review!