wasmiddel aanbieding bol.com

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom aanbieding

Wil jij ook gebruik maken van een Lenor Sparkling Bloom Wasmiddel aanbieding van deze week? Bekijk snel de beste Lenor reclames en scoor de beste Lenor Sparkling Bloom. Dit wasproduct biedt 1100 milliliter. Genoeg voor 15 – 20 wasmomenten! Het exact aantal beurten is niet bekend. De Wasmiddel is geweldig voor de Gekleurde was. De adviesprijs voor deze verpakking met 1100 milliliter ligt op €6,49. Aan de hand van een Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom aanbieding bij onder andere Dirk bestel je het product soms voor maar €4,21 in de reclame. Check nu ook de laatste Lenor Pure Care Zachte Aanraking aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaamLenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom
CategorieWasmiddel
KenmerkGekleurde
Huidige prijs€6,49
Tijdelijke prijs€4,21
Productcode8001090073822
Eenheid1100 milliliter
Wasbeurtenniet bekend

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Sparkling Bloom Wasmiddel bestellen

Doe jij het al? Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en gewoon laten bezorgen aan huis. Ryan (44) woonachtig in Swolgen wast al jaren haar Fiamme tops met Wasmiddel van Lenor in de Hoover wasmachine. “We kopen normaal bij Hoogvliet de wekelijkse wasartikelen. Ook een Lenor Sparkling Bloom aanbieding bestel ik goedkoop online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Novi is ook erg positief: “Ik heb verschillende wasverpakkingen gekocht. Variërend vanMarkant Wasmiddel Krachtig Wit Vlb tot 1 De Beste Wasmiddel vloeibaar witte was. Echter, Lenor is simpelweg mijn favoriet voor de Gekleurde was. Schone was, het ruikt fantastisch en ik kan weken met 1 verpakking. Makkelijk voor de sportwas (Judo). De reguliere inhoud is 1100 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope voordeelverpakkingen. Dit scheelt me al snel 65%”. De Wasmiddel gebruik je voor ongelukjes. “Vorige week zondag kliederde ik een glas Slivovitsj op een trui. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een tikkeltje Lenor Sparkling Bloom bestellen, er bij doen en in minder dan 25 minuten was het weer brandschoon”. Je kunt ook kiezen voor Boni wasmiddel bestellen.

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom voordeelverpakking

Pientere mensen verzilveren een grotere Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 1100 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat soms wel 2200 milliliter of 4400 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt verlaag je op die manier enorm. Bij winkels als Opisopvoordeelshop en/of PLUS haal jij regelmatig Lenor 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de wekelijkse folder, en ook steeds vaker online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als glorix schoonmaakmiddel steeds vaker online wordt gekocht? De oorzaak? Het betreft vrij dure boodschappen. Prijsbewuste consumenten trekken in grote getale naar een voordeelverpakking. Verder zijn het relatief zwaar te tillen producten. Thuis laten afleveren is dan een uitkomst. Interesse? Open dan ook Voordeeldrogisterij wasproducten.

Veelgestelde vragen

1. Is Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom goed?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Lenor heeft een mooie beoordeling van een 9.4 aan de hand van 49 ratings. “Een must-have voor de Gekleurde was. We krijgen vaak de vraag: Lenor Sparkling Bloom hoe te gebruiken? De gebruikerstips van dit product vind je op het etiket. Goed werkzaam voor bijv. de Gekleurde was. Een minimale dosis volstaat al!

2. Waar is Lenor Sparkling Bloom Wasmiddel in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Lenor Sparkling Bloom in de reclame? Menigmaal is dit item in de aanbieding te koop. Onder andere bij de Nettorama & Trekpleister koop je zo nu en dan producten van Lenor opvallend goedkoop. In de huis-aan-huis-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en voordeelverpakkingen van Lenor Sparkling Bloom. Via filialen van Emte bestel je bovendien alle andere (huishoudelijke) producten als bijvoorbeeld uit de categorie Hamlappen en Extra fijne champignons. Dit is niet anders voor schoonmaakmiddelen zoals gel adidas body.

3. Wat kost Wasmiddel van Lenor?

Het fijne ervan weten: hoe duur is Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom? Het standaard prijskaartje is €6,49. Via bedrijven als DIO Drogist scoor je het regelmatig in prijs verlaagd voor €4,21. Voor de financiën zeggen we: Naarmate de inhoud groter is, hoe goedkoper het is. De gangbare grootte is +/- 1100 milliliter. Vergeet niet, we zien ook extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeel flessen. Deze omvatten normaal tot 2200 milliliter of 4400 milliliter.

Lenor Sparkling Bloom review
Interesse in Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom ervaringen? Dit artikel wordt elke week door extreem veel mannen en vrouwen geconsumeerd. Op deze site vind je uiteenlopende reviews en ervaringen van Lenor. Gebruikers geven hun stem over zaken als de kosten, de vloeistof, milieu en de lucht. Wat zijn jouw ervaringen met Wasmiddel van Lenor? Plaats hieronder jouw eigen review!