wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Kruidvat Wasmiddel aanbieding

Meteen inzicht in de beste Kruidvat wasmiddel aanbieding van deze week? Controleer meteen de beste Kruidvat reclames en shop de meest goedkope Kruidvat Wasmiddel. Dit artikel biedt 1100 milliliter. Geschikt voor 15 – 20 keer wassen! Het correcte aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Alle was. De prijs voor een doos/fles met 1100 milliliter ligt op €6. Via een Kruidvat Wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Emte vind je het wasproduct soms voor maar €4,8 in de reclame. Check ook direct de huidige Ah Puur Uni aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelMerk Kruidvat Wasmiddel
Categorie Wasmiddel
Kleding Alle
Adviesprijs €6
Met korting €4,8
EAN code 938907489067
Inhoud 1100 milliliter
Capaciteit onbekend

Kruidvat Wasmiddel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Kruidvat wasmiddel bestellen

Doe jij het al? Kruidvat Wasmiddel aanbiedingen direct online bestellen en thuis laten afleveren Alina (60) uit Balgoij wast haar lievelings NÛBY leggings met Wasmiddel van Kruidvat in zo’n Haiser wasmachine. “We kopen normaal bij EkoPlaza onze schoonmaakmiddelen.Ook een Kruidvat Wasmiddel aanbieding bestel ik goedkoop online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Tamara heeft dezelfde ervaring: “Ik heb verschillende wastypes getest. Onder andere van Robijn Wasverzachter Morgenfris en niet te vergeten Witte Reus Gel Vloeibaar Wasmiddel. Nochtans, Kruidvat is voor mij het beste voor al mijn Alle was. Het wast echt schoon, het ruikt fantastisch en ik kan er erg lang mee. Sportkleding is snel schoon (Mountainbike). De reguliere inhoud is 1100 milliliter, maar ik check altijd ook voordelige extra grote verpakkingen. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 45%”. De Wasmiddel gebruik je voor hardnekkige vlekken. “Pas besprenkelde ik een glaasje Breezer op iemand’s blouse. Direct in de wasmachine. Een beetje Kruidvat Wasmiddel bestellen, erbij en binnen ongeveer 55 minuten was het weer brandschoon”. Check ook informatie over Hema waspoeder pads kleur bestellen.

Kruidvat Wasmiddel voordeelverpakking

Slimme huishoudens hebben profijt van een grotere Kruidvat Wasmiddel voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 1100 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat ongeveer 2200 milliliter of rond de 4400 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt is zoveel lager. Door de reclames van Vomar en natuurlijk Albert Heijn scoor jij zo nu en dan Kruidvat 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de wekelijkse folder, en meer en meer op ’t internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als cif sanitairontkalker in toenemende mate gekocht wordt via internet? Waarom? Het gaat om hoge bedragen. Consumenten trachten massaalnaar een voordelige voordeelverpakking. Bovendien betreft het onhandzame producten. Een bezorgdienst is in die zin een mooie oplossing. Lees ook meer over Boni wasmiddel aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is Kruidvat Wasmiddel goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van Kruidvat heeft een mooie beoordeling van een 7.5 door middel van 191 ratings. “Een must-have voor de Alle wasklussen. Soms kan het frustrerend zijn: Kruidvat Wasmiddel hoe te gebruiken? Het handboek van dit wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Pas het alleen toe op Alle wasjes. Een kleine portie moet genoeg zijn.

2. Waar is Kruidvat wasmiddel in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Kruidvat Wasmiddel in de reclame? Dikwijls is dit item in de aanbieding te koop. Zoals winkels van Coop & DIO Drogist koop je zo nu en dan items van Kruidvat extra goedkoop. In de folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en voordeelverpakkingen van Kruidvat Wasmiddel. Bij supers zoals Vomar bestel je bovendien de dagelijkse boodschappen zoals bijv. uit het schap Sigaren en Maaltijdsalade baby boerenkool. Dit is ook het geval met schoonmaakmiddelen zoals piek vlekkenreiniger.

3. Wat kost Wasmiddel van Kruidvat?

Het fijne ervan weten: hoe duur is Kruidvat Wasmiddel? De huidige prijs bedraagt €6. Bij de zaken van Etos vind je het soms voor een lage prijs, +/- €4,8. De regel is: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te lager de prijs. De normale grootte bedraagt ongeveer 1100 milliliter. Vergeet niet, huishoudens kopen vaker Extra Large voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Bij deze kun je reken op wel 2200 milliliter of tevens 4400 milliliter.

Kruidvat Wasmiddel review
Interesse in Kruidvat Wasmiddel ervaringen? Deze wasmiddel wordt dag in dag uit door enorm veel mannen en vrouwen gebruikt. Op deze website bekijk je veel reviews en ervaringen van Kruidvat. Consumenten reviewen specifieke onderwerpen als prijs, de kwaliteit, betrouwbaarheid en geur. Heb jij ervaringen met Wasmiddel van Kruidvat? Beschrijf hieronder jouw persoonlijke review!