wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Kleur Waspoeder aanbieding

Direct profiteren van een Jumbo Kleur Waspoeder aanbieding van deze week? Bekijk snel alle werkende Jumbo acties en bestel de goedkoopste Jumbo Kleur. Dit wasartikel biedt 2430 gram. Te gebruiken voor 20 – 50 keren wassen! Het exact aantal beurten is 36. De Waspoeder is fantastisch voor o.a. Gekleurde was. De stukprijs voor een doos/fles met 2430 gram is €4,29. Via een Jumbo Kleur Waspoeder aanbieding bij een aanbieder als Albert Heijn koop je het wasproduct voor slechts €2,14 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Dixan Lavender Gel aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Jumbo Kleur Waspoeder
Soort Waspoeder
Geschikt voor Gekleurde
Normale prijs €4,29
Met korting €2,14
Productcode 128222PAK
Eenheid 2430 gram
Waskracht 36

Jumbo Kleur Waspoeder

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Kleur Waspoeder bestellen

Doe jij het al? Jumbo Kleur Waspoeder aanbiedingen shoppen bij de online drogist en laten bezorgen wanneer je wil. Sten (60) woonachtig in Omezée wast heel vaak haar Fabiana Filippi overhemd met Waspoeder van Jumbo in haar Bauknecht wasmachine. “Ik koop vaak bij Nettorama de wekelijkse wasartikelen. Ook een Jumbo Kleur aanbieding leg ik in mijn online winkelmandje. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Alicja is net zo enthousiast: “Wij hebben allerlei wasproducten uitgeprobeerd. Onder andere van PLUS Wasmiddel compact & krachtig wit en natuurlijk Robijn Wasverzachter Creations Passiebloem & Bergamot. Maar Jumbo is gewoon de beste. voor de dagelijkse Gekleurde was. Brandschoon, het ruikt fantastisch en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Petanque). De standaard verpakking biedt 2430 gram, maar ik zoek altijd naar spotgoedkope voordeelpakken en kwartaalboxen. Dit scheelt me al snel 55%”. De Waspoeder gebruik je voor hardnekkig vuil. “Vorige week donderdag knoeide ik een paar druppels Goldstrike op iemand’s blouse. Direct in de wasmachine. Een tikkeltje Jumbo Kleur bestellen, erbij doen en in minder dan 35 minuten was het weer brandschoon”. Je kunt ook kiezen voor Lenor Wasverzachter Gentle Touch bestellen.

Jumbo Kleur Waspoeder voordeelverpakking

Pientere mensen profiteren van de uitzonderlijke Jumbo Kleur Waspoeder voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 2430 gram. Zo’n voordeelverpakking bevat soms wel 4860 gram of 9720 gram. De financiële consequentie van wassen wordt zodoende gedrukt. Via de folders van Vomar of DeOnlineDrogist.nl vind je regelmatig Jumbo 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie bekijk jij in de (supermarkt)folder, maar ook online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als robijn color summer pink erg vaak op het internet worden besteld? Om welke reden? Het betreft vrij dure boodschappen. Prijsbewuste consumenten streven massaalnaar een speciale voordeelverpakking. Bovendien zijn het zware producten. Thuisbezorgen is dan meer dan welkom. Meer hierover op iBood wasmiddel aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

1. Is Jumbo Kleur Waspoeder goed?

Zeker weten! Deze Waspoeder van Jumbo krijgt een cijfer van 9.1 op basis van 135 ratings. “Een must-have voor de Gekleurde was. Er is doorgaan onduidelijkheid: Jumbo Kleur hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel staat op de verpakking. Goed werkzaam voor bijv. de Gekleurde was. Een kleine portie maakt het al schoon.

2. Waar is Jumbo Kleur Waspoeder in de aanbieding?

Nakijken voor lage prijzen: waar is de goedkoopste Jumbo Kleur in de reclame? Regelmatig is dit item in de aanbieding in te slaan. Zoals bij de Albert Heijn en Jan Linders tref je regelmatig wasmiddelen van Jumbo enorm goedkoop. In de week-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 50% korting en voordeelverpakkingen van Jumbo Kleur. Bij supermarkten als Albert Heijn bestel je bovendien al je andere boodschappen als uit het schap Mezzi rigatoni en Groene asperges. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als robijn droogtrommel doekjes morgenfris.

3. Wat kost Waspoeder van Jumbo?

Ben jij geïnteresseerd in: hoe duur is Jumbo Kleur Waspoeder? De adviesprijs ligt op €4,29. Via firma’s als Albert Heijn bestel jij het vaak in de aanbieding voor €2,14. De regel is: Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper het is. De reguliere capaciteit is plus minus 2430 gram. Vergeet niet, we zien ook grote voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Bij deze kun je reken op wel 4860 gram of zelfs 9720 gram.

Jumbo Kleur review
Lees je graag Jumbo Kleur Waspoeder ervaringen? Deze wasmiddel wordt dag in dag uit door vele honderden mensen gebruikt. Op deze site vind je een ruim aantal reviews en ervaringen van Jumbo. Consumenten reviewen variabelen als het prijskaartje, het proces, duurzaamheid en de lucht. Heb jij ervaringen met Waspoeder van Jumbo? Beschrijf hieronder jouw persoonlijke review!