wasmiddel aanbieding bol.com

Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Op zoek naar een Jumbo Kleur Wasmiddel aanbieding van deze week? Bekijk gauw de beste Jumbo voordelen en bestel de meest goedkope Jumbo Kleur. Dit wasproduct biedt 2470 milliliter. Voldoende voor 20 – 50 keren wassen! Het aantal beurten op de verpakking is onbekend. De Wasmiddel is geweldig voor de Gekleurde was. De reguliere prijs voor een verpakking met 2470 milliliter is €3,99. Met behulp van een Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Emte scoor je ‘m soms voor maar €1,99 in de reclame. Check ook direct de huidige Lenor Passie aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelArtikelJumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel
SoortWasmiddel
KleurGekleurde
Normale prijs€3,99
Actieprijs€1,99
Productcode178243FLS
Eenheid2470 milliliter
Potentieonbekend

Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Kleur Wasmiddel bestellen

Als een gedaan? Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen direct online bestellen en laten bezorgen wanneer je wil. Dunya (62), Steenokkerzeel wast al jaren haar BAMBAM shirt met Wasmiddel van Jumbo in hun Beko wasmachine. “We regelen altijd via DeOnlineDrogist.nl de standaard wasproducten. Ook een Jumbo Kleur aanbieding stoppen we in ons webshop wagentje. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Brett heeft dezelfde ervaring: “Ik heb verschillende wastypes gekocht. Onder andere van Formil Lidl Black wasmiddel zwarte was en niet te vergeten Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Regular. Maar Jumbo is gewoon de beste. voor al mijn Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend een heerlijke geur en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Degen). De reguliere inhoud is 2470 milliliter, maar ik koop ook vaak speciale voordeelverpakkingen. Dit scheelt me al snel 65%”. De Wasmiddel is ideaal bij hardnekkig vuil. “Onlangs kliederde ik wat Apfelkorn op iemand’s blouse. Meteen in de wasmachine. Een beetje Jumbo Kleur bestellen, toevoegen en binnen 1 uur was het weer brandschoon”. Je kunt ook eenvoudig en snel Witte Reus Slimme Reus Gel Vloeibaar Wasmiddel bestellen.

Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel voordeelverpakking

Pientere huishoudens maken gebruik van een speciale Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles aanbieding. De reguliere inhoud bedraagt 2470 milliliter. Het grotere voordeelpack bevat ongeveer 4940 milliliter of zelfs 9880 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt wordt zo stukken lager. Bij aanbieders zoals Vomar of Albert Heijn haal jij zo nu en dan Jumbo 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de folder, maar ook online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als robijn wasverzachter zonnig geel steeds vaker op het internet worden besteld? Hoe dat? Het betreft vrij dure boodschappen. Mensen trachten massaalnaar een voordeelverpakking. Verder zijn het relatief zwaar te tillen spullen. Boodschappen laten bezorgen is dan ronduit ideaal. Meer hierover op Emte wasproducten.

Veelgestelde vragen

1. Is Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel goed?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van Jumbo heeft een mooie beoordeling van een 7.3 door middel van 240 stemmen. “ideaal voor alle Gekleurde wasjes. We krijgen vaak de vraag: Jumbo Kleur hoe te gebruiken? Het handboek van dit artikel is te vinden op de zijkant. Hanteer het alleen voor Gekleurde wasjes. Een minimale dosis maakt het al schoon.

2. Waar is Jumbo Kleur Wasmiddel in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Jumbo Kleur in de reclame? Steeds vaker is dit wasproduct in de aanbieding in te kopen. Zoals bij de Boni en uiteraard Albert Heijn tref je met enige regelmaat wasproducten van Jumbo enorm goedkoop. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 30% korting en voordeelverpakkingen van Jumbo Kleur. In winkels als Deen bestel je bovendien de dagelijkse boodschappen als o.a. uit de categorie Kerstkoekjes of ook CêlaVita Echte friet met schil. Dit gaat ook op voor schoonmaakmiddelen zoals ariel vloeibaar wasmiddel.

3. Wat kost Wasmiddel van Jumbo?

Ben jij geïnteresseerd in: hoe duur is Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel? Het standaard prijskaartje is €3,99. Bij aanbieders als iBood koop je het af en toe in de aanbieding voor €1,99. In de basis zeggen we: Naar gelang de inhoud groter is, hoe goedkoper het is. De standaard hoeveelheid is plus minus 2470 milliliter. Echter, er zijn ook XL-voordeelpakken en voordeelflessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 4940 milliliter tot zelfs 9880 milliliter.

Jumbo Kleur review
Belangstelling naar Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel ervaringen? Dit artikel wordt dag in dag uit door vele honderden mensen gekocht en gebruikt. Op deze site check je objectieve reviews en ervaringen van Jumbo. Nederlanders laten hun mening weten over onder andere kosten per wasbeurt, de kwaliteit, betrouwbaarheid en de geur. Wat zijn jouw ervaringen met Wasmiddel van Jumbo? Plaats direct een eigen review!