wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Direct profiteren van een Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd Wasmiddel aanbieding van deze week? Doorzoek zelf alle lopende Jumbo acties en shop de goedkoopste Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd. Deze verpakking bevat 1000 milliliter. Genoeg voor 20 – 50 wasbeurten! Het correcte aantal beurten is 28. De Wasmiddel is bedoeld voor de Gekleurde was. De prijs voor deze verpakking met 1000 milliliter bedraagt €3,29. Aan de hand van een Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij een winkel als iBood scoor je het wasartikel voor niet meer dan €1,64 in de reclame. Check nu ook de laatste Lenor Romantische Bloem aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel
Versie Wasmiddel
Kleding Gekleurde
Huidige prijs €3,29
Tijdelijke prijs €1,64
Productcode 171333FLS
Eenheid 1000 milliliter
Aantal beurten 28

Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd Wasmiddel bestellen

Erg makkelijk: Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen shoppen bij de online drogist en thuis laten bezorgen. Louise (53) uit Everbeek wast heel vaak haar 0039 Italy badmode met Wasmiddel van Jumbo in haar Haiser wasmachine. “We kopen normaal bij Action onze schoonmaakmiddelen.Ook een Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd aanbieding leg ik in mijn online winkelmandje. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Tiemon waardeert dit ook: “We hebben thuis diverse wastypes beoordeeld. Variërend vanAH Wit was­mid­del wil­de bloe­men-am­ber en natuurlijk Perfekt Wasmiddel fijn vloeibaar. Nochtans, Jumbo is simpelweg mijn favoriet voor de dagelijkse Gekleurde was. Het wast echt schoon, een aangename reuk en het gaat lang mee. Handig voor na het sporten (Enduro). De reguliere inhoud is 1000 milliliter, maar ik check altijd ook extra goedkope voordeelpakken. Dit scheelt me al snel 35%”. De Wasmiddel is ideaal bij ongelukjes. “Onlangs smeerde ik een beetje Triple sec op iemand’s shirt. Meteen in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd bestellen, er bij doen en in zo’n 30 minuten had ik weer schone kleren”. Check ook informatie over Witte Reus Gel Vloeibaar Wasmiddel bestellen.

Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelverpakking

Snuggere mannen ga voor het inwisselen van zo’n extra Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles aanbieding. De reguliere inhoud bedraagt 1000 milliliter. Een speciaal voordeelpak heeft maar liefst 2000 milliliter of 4000 milliliter. De prijs per wasbeurt verlaag je op die manier enorm. Via de folders van Vomar en/of Attent haal jij regelmatig Jumbo 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie zoek jij in de reclame folder, maar ook online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals badschuim ocean alsmaar meer gekocht wordt via internet? De reden? Het betreft vrij dure boodschappen. Boodschappers trekken in grote getale naar de goedkoopste voordeelverpakking. Bovendien zijn het vrij grote artikelen. Thuisbezorgen is in die zin een mooie oplossing. Interesse? Open dan ook iBood wasproducten.

Veelgestelde vragen

1. Is Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel goed?

Zeker weten! Deze Wasmiddel van Jumbo heeft een mooie beoordeling van een 7.9 aan de hand van 41 ratings. “ideaal voor alle Gekleurde wasklussen. Soms kan het frustrerend zijn: Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van dit wasmiddel vind je op het etiket. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde wasbeurten. Een klein beetje is genoeg.

2. Waar is Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd Wasmiddel in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd in de reclame? Dikwijls is dit wasmiddel in de aanbieding in te kopen. Zoals bij de Attent en ook Op=Op Voordeelshop bestel je met enige regelmaat producten van Jumbo extra goedkoop. In de week-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en voordeelverpakkingen van Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd. Bij de bedrijven van Lidl scoor je ook al je andere boodschappen als o.a. uit de categorie Pure sappen en XL pastasalade kip citroen. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als zwitsal wascreme 200 ml.

3. Wat kost Wasmiddel van Jumbo?

Belangstellend over de vraag: hoe duur is Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel? De actuele prijs is €3,29. Via bedrijven als Hoogvliet koop je het af en toe voor een lage prijs, +/- €1,64. Normaal gesproken geldt: Hoe groter de verpakking, hoe voordeliger. De normale grootte bevat doorgaans 1000 milliliter. Vergeet niet, er zijn ook Extra Large voordeelverpakkingen of voordeel flessen. Deze herbergen vaak wel 2000 milliliter of tevens 4000 milliliter.

Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd review
Benieuwd naar Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel ervaringen? Deze wasmiddel wordt elke week door enorm veel huishoudens gekocht en gebruikt. Op deze website tref je objectieve reviews en ervaringen van Jumbo. Consumenten reviewen variabelen als kosten per wasbeurt, de eigenschappen, duurzaamheid en de geurigheid. Heb jij ervaringen met Wasmiddel van Jumbo? Beschrijf hieronder je review!