wasmiddel aanbieding bol.com

Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Meteen inzicht in de beste Jumbo Donker 2X Geconcentreerd Wasmiddel aanbieding van deze week? Controleer meteen de scherpste Jumbo reclames en vind de meest populaire Jumbo Donker 2X Geconcentreerd. Dit product bevat 1000 milliliter. Voldoende voor 20 – 50 keren wassen! Het specifieke aantal beurten is 28. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Donkere was. De standaard-prijs voor een verpakking met 1000 milliliter ligt op €3,29. Door een Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Poiesz bestel je het product regelmatig voor €1,64 in de reclame. Check nu ook de laatste Lenor Luxueus aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaamJumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel
VersieWasmiddel
Geschikt voorDonkere
Standaard prijs€3,29
Kortingsprijs€1,64
Productcode171334FLS
Grootte1000 milliliter
Aantal beurten28

Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Donker 2X Geconcentreerd Wasmiddel bestellen

Handig: Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen shoppen bij de online drogist en aan huis laten bezorgen. Kim (21) uit Andrimont wast haar lievelings Voi jurkjes met Wasmiddel van Jumbo in zo’n Whirlpool wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Poiesz de wekelijkse wasartikelen. Ook een Jumbo Donker 2X Geconcentreerd aanbieding koop ik daarom online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Badr waardeert dit ook: “Ik had meerdere wassoorten gekocht. Uiteenlopend van HG Zwarter Dan Zwart en niet te vergeten Lenor Wasverzachter Gentle Touch. Evengoed, Jumbo is gewoon de beste voor de dagelijkse Donkere was. Het wast zo geweldig goed, het ruikt fantastisch en het is duurzaam. Sportkleding is snel schoon (Rolhockey). De standaard inhoud bedraagt 1000 milliliter, ik profiteer vaak van extra goedkope voordeelpakken en kwartaalboxen. Op die manier bespaar ik zo 20%”. De Wasmiddel is ideaal bij smerige plekken. “Vorige week vrijdag knoeide ik een beetje Roséwijn op iemand’s blouse. Meteen in de wasmachine. Een tikkeltje Jumbo Donker 2X Geconcentreerd bestellen, erbij doen en in zo’n 40 minuten had ik weer schone kleren”. Je kunt ook kiezen voor Witte Reus Wasmiddel Color bestellen.

Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelverpakking

Pientere huishoudens profiteren van de uitzonderlijke Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles aanbieding. De normale inhoud is 1000 milliliter. Een voordeelpak heeft maar liefst 2000 milliliter of zelfs 4000 milliliter. De kosten van wasbeurten wordt zo stukken lager. Via de folders van Lidl of ook Attent vind je dikwijls Jumbo 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie zoek jij in de reclame folder, maar ook online. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als ambi pur textielverfrisser alsmaar meer bij de online supermarkt besteld wordt? Hoe dat? Het zijn vrij kostbare artikelen. Boodschappers trachten in grote getale naar een speciale voordeelverpakking. Verder zijn het zware artikelen. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Interesse? Open dan ook Hoogvliet wasproducten.

Veelgestelde vragen

1. Is Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel goed?

Jazeker! Deze Wasmiddel van Jumbo heeft een score van 7.3 afkomstig van 147 stemmen. “Perfect voor alle Donkere wasacties. Soms kan het frustrerend zijn: Jumbo Donker 2X Geconcentreerd hoe te gebruiken? Het handboek van het wasmiddel lees je op de doos. Enkel en alleen geschikt voor Donkere wasjes. Een kleine hoeveelheid is genoeg.

2. Waar is Jumbo Donker 2X Geconcentreerd Wasmiddel in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Jumbo Donker 2X Geconcentreerd in de reclame? Zo nu en dan is dit wasartikel in de aanbieding te spotten. Bij aanbieders zoals Jan Linders & Boni tref je met enige regelmaat producten van Jumbo opvallend goedkoop. In de folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 25% korting en voordeelverpakkingen van Jumbo Donker 2X Geconcentreerd. Bij de bedrijven van Dirk scoor je ook de dagelijkse boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Vleesvervangers soja en ook Hak Wijnzuurkool. Dit geldt ook voor schoonmaakmiddelen zoals robson schoonmaakmiddelen.

3. Wat kost Wasmiddel van Jumbo?

Wil jij het weten: hoe duur is Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel? Het standaard prijskaartje is €3,29. Via bedrijven als DA is het herhaaldelijk nog goedkoper, voor maar €1,64. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, des te goedkoper. De doorsnee inhoud bevat doorgaans 1000 milliliter. Let op, er zijn ook Extra Large voordeelverpakkingen of voordeelflessen. Deze herbergen vaak wel 2000 milliliter of zelfs 4000 milliliter.

Jumbo Donker 2X Geconcentreerd review
Belangstelling naar Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel ervaringen? Dit wasmiddel wordt elke week door vele duizenden mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Op wasmiddelaanbiedingen.com vind je veel reviews en ervaringen van Jumbo. Mensen beoordelen onder andere prijs per beurt, de vloeistof, betrouwbaarheid en de geur. Heb jij ervaringen met Wasmiddel van Jumbo? Beschrijf hieronder je review!