wasmiddel aanbieding bol.com

Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive aanbieding

Op zoek naar een Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive Wasmiddel aanbieding van deze week? Controleer meteen de beste Jumbo koopjes en scoor de meest voordelige Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive. Dit wasproduct bevat 730 milliliter. Genoeg voor 20 – 50 wasjes draaien! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Gekleurde was. De reguliere prijs voor zo’n fles of doos met 730 milliliter bedraagt €2,96. Met behulp van een Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive aanbieding bij bijvoorbeeld Nettorama scoor je het wasproduct af en toe voor slechts €1,48 in de reclame. Check ook direct de huidige Lenor Amber Bloem aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelMerkJumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive
CategorieWasmiddel
KleurGekleurde
Adviesprijs€2,96
Kortingsprijs€1,48
Productnummer128537FLS
Inhoud730 milliliter
Wasbeurtenonbekend

Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive Wasmiddel bestellen

Handig: Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten afleveren Lise (39) woonachtig in Lorcé wast al jaren haar Papucei broek met Wasmiddel van Jumbo in een Siemens wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Spar de standaard wasproducten. Ook een Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive aanbieding kopen wij snel via internet. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Kane is net zo enthousiast: “Ik had meerdere wasverpakkingen gekeurd. Zoals deze van Ariel Actilift Regular waspoeder en Hema waspoeder kleur. Evengoed, Jumbo is gewoon de beste voor mijn Gekleurde was. Het wast echt schoon, een lekkere geur en het gaat lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Futsal). De standaard verpakking biedt 730 milliliter, maar ik speur dikwijls naar speciale voordeelverpakkingen. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 30%”. De Wasmiddel gebruik je voor hardnekkig vuil. “Vorige week vrijdag kliederde ik wat Abdijbier op mijn vest. Hup, direct in de wasmachine. Een tikkeltje Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive bestellen, eraan toevoegen en in zo’n 35 minuten was het weer brandschoon”. Lees ook alles over Action wasmiddel bestellen.

Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive voordeelverpakking

Bedachtzame huishoudens verzilveren de unieke Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 730 milliliter. Een voordeelpak kenmerkt zich met 1460 milliliter of ruim 2920 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt is zoveel lager. Bij aanbieders zoals Bol.com en ook Drogisterij.nl scoor jij zo nu en dan Jumbo 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de folder, en ook steeds vaker online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals dixan wasmiddel meer en meer online wordt gekocht? Om welke reden? Het betreft vrij dure boodschappen. Boodschappers speuren steeds vaker naar een speciale voordeelverpakking. Bovendien zijn het relatief zwaar te tillen artikelen. Boodschappen laten bezorgen is daarom erg populair. Interesse? Open dan ook Nettorama wasproducten.

Veelgestelde vragen

1. Is Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive goed?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Jumbo heeft een mooie beoordeling van een 7.1 aan de hand van 234 stemmen. “ideaal voor alle Gekleurde was. Soms kan het frustrerend zijn: Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive hoe te gebruiken? De instructie van het item is te vinden op de zijkant. Pas het alleen toe op Gekleurde wasjes. Een kleine dosis moet genoeg zijn.

2. Waar is Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive Wasmiddel in de aanbieding?

Speuren naar de details over: waar is de goedkoopste Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive in de reclame? Regelmatig is dit wasproduct in de aanbieding in te kopen. Bij aanbieders zoals PLUS en uiteraard Etos koop je zo nu en dan items van Jumbo opvallend goedkoop. In de folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 50% korting en voordeelverpakkingen van Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive. Bij de bedrijven van EkoPlaza scoor je ook al je andere boodschappen als uit het schap Filet (vegetarisch) of ook Maaltijdsalade Italiaanse kip. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als diadermine anti rimpel dag.

3. Wat kost Wasmiddel van Jumbo?

Ben jij geïnteresseerd in: hoe duur is Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive? Het standaard prijskaartje is €2,96. Bij de shops van Opisopvoordeelshop bestel jij het vaak in prijs verlaagd voor €1,48. Normaal gesproken geldt: Naar gelang de inhoud groter is, des te lager de prijs. De gangbare hoeveelheid bedraagt ongeveer 730 milliliter. Echter, we zien ook speciale voordeelverpakkingen en voordeel flessen. Deze behelzen standaard wel 1460 milliliter of richting de 2920 milliliter.

Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive review
Benieuwd naar Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive ervaringen? Dit artikel wordt wekelijks door vele honderden mannen en vrouwen toegepast. Op wasmiddelaanbiedingen.com lees je uiteenlopende reviews en ervaringen van Jumbo. Huishoudens stemmen over criteria als het prijskaartje, het proces, betrouwbaarheid en reuk. Heb jij ervaringen met Wasmiddel van Jumbo? Plaats hieronder jouw eigen review!