wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Etos wasmiddel aanbieding

Speur je vaak naar een Etos wasmiddel aanbieding van deze week? Doorzoek zelf de scherpste Etos acties en koop de meest goedkope Etos wasmiddel. Dit wasproduct bevat 470 gram. Genoeg voor 44-48 keren wassen! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is geschikt voor alle Witte, Gekleurde & Zwarte was. De prijs voor een doos/fles met 470 gram is €8,29. Dankzij een Etos wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Drogistplein.nl koop je het wasproduct af en toe voor slechts €8,19 in de reclame. Check ook direct de huidige Robijn Wasverzachter aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Etos wasmiddel
Type Wasmiddel
Geschikt voor Witte, Gekleurde & Zwarte
Adviesprijs €8,29
Kortingsprijs €8,19
Productcode WMA5287153058
Inhoud 470 gram
Waskracht onbekend

Etos wasmiddel

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Etos wasmiddel bestellen

Sneller kan niet: Etos wasmiddel aanbiedingen shoppen bij de online drogist en thuis laten afleveren Danique (34) uit Pipaix wast haar nieuwe Roberto Cavalli blouse met Wasmiddel van Etos in de Haiser wasmachine. “Ik koop vaak bij iBood de standaard wasproducten. Ook een Etos wasmiddel aanbieding bestel ik goedkoop online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Martha kan dit wel beamen: “Wij hebben allerlei wastypes gereviewd. Mede die van Ariel Waspoeder Color & Style en ook Kruidvat Pink Blossom Wasverzachter. Maar Etos is voor mij het beste voor de Witte, Gekleurde & Zwarte was. Brandschoon, een aangename reuk en ik kan er lekker lang mee doen. Sportkleding is snel schoon (Rolstoelcurling). Normaal gesproken is de inhoud 470 gram, ik profiteer vaak van voordelige voordeelverpakkingen. Zo bespaar ik al gauw 65%”. De Wasmiddel komt van pas bij hardnekkige vlekken. “Recentelijk knoeide ik wat Pils over m’n broek. Meteen in de wasmachine. Een beetje Etos wasmiddel bestellen, eraan toevoegen en binnen 45 minuten had ik weer schone kleren”. Check ook informatie over Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Fresh Sensation Pink bestellen.

Etos wasmiddel voordeelverpakking

Handige vrouwen hebben profijt van zo’n extra Etos wasmiddel voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 470 gram. Zo’n voordeelverpakking als pluspunt 940 gram of ruim 1880 gram. De prijs voor een wasje draaien is zoveel lager. Bij winkels als Emte en natuurlijk MCD koopt men regelmatig Etos 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie bekijk jij in de wekelijkse folder, en natuurlijk op deze website. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als fleuril schoonmaakmiddelen meer en meer bij de online supermarkt besteld wordt? Hoezo dat? Het zijn vrij kostbare artikelen. Boodschappers streven meer en meer naar een speciale voordeelverpakking. Verder zijn het zware artikelen. Een bezorgdienst is dan een uitkomst. Meer hierover op Jan Linders wasmiddel aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is Etos wasmiddel goed?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Etos krijgt een cijfer van 8.6 op basis van 74 ratings. “Perfect voor alle Witte, Gekleurde & Zwarte was. Er is doorgaan onduidelijkheid: Etos wasmiddel hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Goed werkzaam voor bijv. de Witte, Gekleurde & Zwarte was. Een minimale dosis is genoeg.

2. Waar is Etos wasmiddel in de aanbieding?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is de goedkoopste Etos wasmiddel in de reclame? Menigmaal is dit wasproduct in de aanbieding in te kopen. Bij bijvoorbeeld Makro en uiteraard Action scoor je af en toe wasmiddelen van Etos opvallend goedkoop. In de folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en voordeelverpakkingen van Etos wasmiddel. Via filialen van Jan Linders scoor je ook al je andere boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Snoepgroente, fruit en/of Groene salade Japanse mix. Dit is ook het geval met schoonmaakartikelen als ajax allesreiniger seringenbries.

3. Wat kost Wasmiddel van Etos?

Ook zo nieuwsgierig: hoe duur is Etos wasmiddel? Het standaard prijskaartje is €8,29. Bij aanbieders als Attent koop je het af en toe in de aanbieding voor €8,19. De regel is: Hoe groter de verpakking, hoe voordeliger. De doorsnee inhoud is +/- 470 gram. Let op, huishoudens kopen vaker extra grote voordeelverpakkingen en/of voordeel flessen. Deze omvatten normaal tot 940 gram of 1880 gram.

Etos wasmiddel review
Belangstelling naar Etos wasmiddel ervaringen? Dit item wordt dagelijks door tienduizenden mannen en vrouwen gekocht en gebruikt. Op deze website check je uiteenlopende ervaringen en reviews van Etos. Gebruikers geven hun stem over specifieke onderwerpen als de prijs, was kracht, houdbaarheid en de lucht. Wat zijn jouw ervaringen met Wasmiddel van Etos? Publiceer direct een eigen review!