wasmiddel aanbieding bol.com

Dato Compact Waspoeder aanbieding

Meteen inzicht in de beste Dato Waspoeder aanbieding van deze week? Bekijk gauw alle actuele Dato reclames en koop de beste Dato Waspoeder. Dit artikel biedt 580 gram. Dat is goed voor 1 – 10 wasjes draaien! Het precieze aantal wasbeurten is onbekend. De Waspoeder is geweldig voor de Witte en textielen was. De stukprijs voor deze verpakking met 580 gram is gemiddeld €3,35. Aan de hand van een Dato Compact Waspoeder aanbieding bij een winkel als Aldi bestel je dit artikel voor slechts €2,99 in de reclame. Check nu ook de laatste Dash Regular aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaamDato Compact Waspoeder
CategorieWaspoeder
KleurWitte en textielen
Adviesprijs€3,35
Met voordeel€2,99
Artikelnummer5410091720285
Inhoud580 gram
Aantal beurtenonbekend

Dato Compact Waspoeder

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Dato Waspoeder bestellen

Als een gedaan? Dato Compact Waspoeder aanbiedingen shoppen bij de online drogist en thuis laten bezorgen. Giovanni (37) uit Battice wast al jaren haar James bond badmode met Waspoeder van Dato in hun Panasonic wasmachine. “We regelen altijd via Boni alle schoonmaakproducten. Ook een Dato Waspoeder aanbieding koop ik daarom online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Lizzie heeft dezelfde ervaring: “Ik had meerdere wasverpakkingen gereviewd. Zoals deze van Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Regular Kwartaalbox en Biotex Handwas & Inweek Vloeibaar. Evengoed, Dato is voor mij het beste voor de dagelijkse Witte en textielen was. De wasformule is indrukwekkend een lekkere geur en ik kan er lekker lang mee doen. Makkelijk voor de sportwas (Blindenvoetbal). De standaard inhoud bedraagt 580 gram, maar ik koop ook vaak extra aantrekkelijke voordeelverpakkingen. Dit scheelt me al snel 65%”. De Waspoeder is een uitkomst bij hardnekkige vlekken. “Gisteravond smeerde ik een glaasje Ale over mijn vest. Hup, direct in de wasmachine. Een klein beetje Dato Waspoeder bestellen, er bij doen en in minder dan 20 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Bekijk ook onze pagina over Robijn Wasverzachter Intense Rosé Chique bestellen.

Dato Compact Waspoeder voordeelverpakking

Verstandige mannen maken gebruik van een speciale Dato Compact Waspoeder voordeelfles aanbieding. De standaard inhoud is 580 gram. Een XL-voordeelverpakking als pluspunt 1160 gram of meer dan 2320 gram. De kosten van wasbeurten wordt zodoende gedrukt. Door de reclames van Attent en Dirk vind je veelvuldig Dato 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen in de reclame folder, en ook steeds vaker online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als nivea soft hydraterende creme steeds vaker online wordt gekocht? De motivatie? Het zijn vrij kostbare artikelen. Consumenten zoeken steeds vaker naar een voordelige voordeelverpakking. Daarenboven zijn het vrij grote producten. Thuisbezorgen is in die zin een mooie oplossing. Lees ook meer over Deen wasmiddel aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

1. Is Dato Compact Waspoeder goed?

Ja, en of! Deze Waspoeder van Dato krijgt een score van 9.5 afkomstig van 227 meningen. “Een must-have voor de Witte en textielen wasbeurten. Veel mensen vragen het zichzelf af: Dato Waspoeder hoe te gebruiken? Het handboek van dit wasmiddel is te vinden op de zijkant. Gebruik het alleen voor Witte en textielen wasjes. Een kleine dosis maakt het al schoon.

2. Waar is Dato Waspoeder in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Dato Waspoeder in de reclame? Dikwijls is dit wasartikel in de aanbieding te koop. Zoals winkels van Coop & Etos scoor je af en toe wasmiddelen van Dato bijzonder goedkoop. In de week-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Dato Waspoeder. Bij de bedrijven van Jumbo scoor je ook alle andere (huishoudelijke) producten zoals uit de categorie Beschuit en/of Rauwkost Grieks. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als robijn wasverzachter paarse orchidee.

3. Wat kost Waspoeder van Dato?

Het fijne ervan weten: hoe duur is Dato Compact Waspoeder? De leveranciersprijs is vaak €3,35. Bij de zaken van Trekpleister is het herhaaldelijk in prijs verlaagd voor €2,99. De regel is: Naar gelang de inhoud groter is, hoe goedkoper het is. De gangbare volume is doorgaans 580 gram. Maar, er bestaan Extra Large voordeelverpakkingen of voordeelflessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 1160 gram tot zelfs 2320 gram.

Dato Waspoeder review
Belangstelling naar Dato Compact Waspoeder ervaringen? Dit wasmiddel wordt dag in dag uit door vele honderden vrouwen en mannen gebruikt. Op wasmiddelaanbiedingen.com vind je een ruim aantal ervaringen en reviews van Dato. Consumenten reviewen onder andere prijs, de vloeistof, milieu en geur. Hoe ervaar jij Waspoeder van Dato? Publiceer direct je review!