wasmiddel aanbieding bol.com

Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk aanbieding

Op zoek naar een Coral Wool En Silk Wasmiddel aanbieding van deze week? Bekijk gauw alle actuele Coral koopjes en scoor de beste Coral Wool En Silk. Dit product bevat 1500 milliliter. Dat is goed voor 25 – 30 wasbeurten! Het exact aantal beurten is 25. De Wasmiddel is geschikt voor alle Wollen en zijden was. De standaard-prijs voor zo’n fles of doos met 1500 milliliter ligt op €7,5. Door een Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk aanbieding bij bijvoorbeeld Coop koop je het product voor niet meer dan €6,99 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Lenor Capsules Floral Spring aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaamCoral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk
CategorieWasmiddel
KledingWollen en zijden
Geldige prijs€7,5
Tijdelijke prijs€6,99
Productnummer2865492530424
Grootte1500 milliliter
Capaciteit25

Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Coral Wool En Silk Wasmiddel bestellen

Handig: Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk aanbiedingen bestellen via het internet en thuis laten bezorgen. Vera (48) woonachtig in Notter wast al jaren haar Spigen polotjes met Wasmiddel van Coral in haar AEG wasmachine. “Ik koop vaak bij Drogisterij.net de standaard wasproducten. Ook een Coral Wool En Silk aanbieding koop ik daarom online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Sietse is net zo enthousiast: “We hebben thuis diverse wasverpakkingen uitgetest. Variërend vanRobijn Klein & Krachtig Puur & Zacht wasmiddel en niet te vergeten Robijn Fleur & Fijn Poeder. Desalniettemin, Coral is ongeëvenaard goed voor de dagelijkse Wollen en zijden was. Schone was, een aangename reuk en ik kan er lekker lang mee doen. Ook ideaal voor sportkleding (Zeilen). De standaard verpakking biedt 1500 milliliter, maar ik zoek altijd naar extra goedkope voordeelpakken. Dit scheelt me al snel 55%”. De Wasmiddel is geschikt voor ongelukjes. “Laatst kliederde ik een paar druppels Sloe gin op iemand’s shirt. Hup, direct in de wasmachine. Een tikkeltje Coral Wool En Silk bestellen, erbij en binnen 25 minuten was het weer schoon!”. Lees ook alles over Robijn Klein & Krachtig Color wasmiddel bestellen.

Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk voordeelverpakking

Snuggere consumenten hebben profijt van een speciale Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 1500 milliliter. Een speciaal voordeelpak kenmerkt zich met 3000 milliliter of rond de 6000 milliliter. De prijs voor een wasje draaien verlaag je op die manier enorm. Bij aanbieders zoals Etos of natuurlijk Action scoor jij veelvuldig Coral 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie treft men in de folders, en natuurlijk op deze website. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als ariel vlekverwijderaar spray erg vaak op het internet worden besteld? De overweging? Het is een duur product. Boodschappers speuren meer en meer naar zo’n voordeelverpakking. Tevens betreft het onhandzame producten. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Lees ook meer over Deen wasmiddelen.

Veelgestelde vragen

1. Is Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk goed?

Ja! Deze Wasmiddel van Coral heeft een score van 9.3 aan de hand van 36 beoordelingen. “ideaal voor alle Wollen en zijden wasklussen. Er is geen eenduidig antwoord: Coral Wool En Silk hoe te gebruiken? De instructie van dit product vind je op het etiket. Enkel en alleen geschikt voor Wollen en zijden wasjes. Een kleine portie is voldoende.

2. Waar is Coral Wool En Silk Wasmiddel in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Coral Wool En Silk in de reclame? Regelmatig is dit product in de aanbieding te spotten. Onder andere bij de Nettorama en ook Nettorama bestel je regelmatig wasmiddelen van Coral opvallend goedkoop. In de week-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Coral Wool En Silk. In winkels als Vomar koop je meteen al je andere boodschappen als o.a. uit de categorie Paddenstoelensoep en Rauwkost Italiaans. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als houten afwas borstel.

3. Wat kost Wasmiddel van Coral?

Ook zo nieuwsgierig: hoe duur is Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk? De huidige prijs bedraagt €7,5. In winkels als Coop is het frequent in de actie voor slechts €6,99. Normaal gesproken geldt: Naar gelang de inhoud groter is, hoe voordeliger. De standaard grootte bevat doorgaans 1500 milliliter. Echter, er zijn ook grote voordeelverpakkingen of voordeelflessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 3000 milliliter of tevens 6000 milliliter.

Coral Wool En Silk review
Lees je graag Coral Vloeibaar Wasmiddel Wool & Silk ervaringen? Dit artikel wordt dagelijks door honderden mensen gebruikt voor de dagelijks was. Op dit portaal vind je veel ervaringen en reviews van Coral. Consumenten reviewen criteria als kosten per wasbeurt, was kracht, milieuvriendelijkheid en reuk. Zelf ervaringen met Wasmiddel van Coral? Publiceer direct een eigen review!