wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Wasmiddel voor de bonte was

De wasmiddelen voor de bonte was zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. Dit type wasmiddel is bedoeld voor de gekleurde was. In de meeste wasmiddelen zitten tegenwoordig innovatieve kleurbeschermers. Dankzij afwezigheid van zuurstofbleekmiddelen en optische witmiddelen mag je er zeker van zijn dat jouw gekleurde was gewoon de kleur behoud. Dus geen blauwe truien die opeens een groene waas hebben. We zien dat de wasmiddelen voor de bonte was steeds beter worden. Tegenwoordig is het sorteren van je bontwas amper nog nodig. Innovatieve formules en kleurbeschermers zorgen ervoor dat alles netjes zijn eigen kleur behoud. Ga je specifiek donkere of witte was draaien? Kijk dan even naar de middelen die bedoeld zijn voor dit type.

wasmiddel bonte was aanbiedingBontwasmiddel aanbiedingen

Wasmiddelen voor de bonte was zijn er in grote getale. De meest bekende merken binnen deze categorie zijn Ariel, Robijn, Lenor, Persil en Dreft. Maar ook huismerken van ondermeer Aldi (Una) en het huismerk van ondermeer Albert Heijn en Jumbo zijn erg populair. Uit onderzoeken van bijvoorbeeld Consumentenbond blijkt regelmatig weer dat duurdere middelen lang niet altijd beter zijn. Wat zijn nu de actuele aanbiedingen van wasmiddelen voor de bonte was? Op Wasmiddelaanbieding.com checken wij constant de laagste prijs. Zo betaal jij niet teveel voor jouw bontwasmiddel!

Wat is de beste wasmiddel voor de bonte was?

De meest verkochte producten voor de bonte was zijn Robijn Color Pink sensation, Robijn Klein en krachtig color en Ariel wasmiddel color. Dit zijn producten eigenlijk al jarenlang meegaan. Het zijn bewezen formules die al jouw gekleurde en bonte was gewoon schoon maakt zonder dat de kwaliteit van het materiaal minder wordt. Je kunt deze wasmiddelen gebruiken voor alle gekleurde was (lichte kleuren). Ook kledingstukken met een printje zijn prima schoon te maken met het bontwasmiddel. De bonte was wordt doorgaans gewassen op 30 a 40 graden. Zorg dat je uitgesproken kleuren apart wast. Knalrode truien en felgroene shirts horen hier niet bij.