wasmiddel aanbieding bol.com

At Home Wasverzachter aanbieding

Direct profiteren van een At Home wasverzachter aanbieding van deze week? Bekijk gauw alle werkende At Home reclames en shop de beste At Home Wasverzachter. Dit product bevat 750 milliliter. Dat is goed voor 25 – 30 wasbeurten! Het aantal beurten op de verpakking is 30. De Wasverzachter is geschikt voor alle Alle was. De adviesprijs voor zo’n fles of doos met 750 milliliter ligt op €3,99. Via een At Home Wasverzachter aanbieding bij een aanbieder als Poiesz krijg je het product af en toe voor slechts €1,99 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Neutral Wit aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaamAt Home Wasverzachter
CategorieWasverzachter
KenmerkAlle
Huidige prijs€3,99
Actieprijs€1,99
Productnummer288981771984
Grootte750 milliliter
Wasbeurten30

At Home Wasverzachter

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

At Home wasverzachter bestellen

Sneller kan niet: At Home Wasverzachter aanbiedingen shoppen bij de online drogist en gewoon laten bezorgen aan huis. Marie (49) uit Louette-Saint-Pierre wast ook haar favoriete La Martina rok met Wasverzachter van At Home in een Indesti wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Hoogvliet de boodschappen. Ook een At Home Wasverzachter aanbieding koop ik daarom online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Maureen kan dit wel beamen: “In ons huis hebben we velerlei wasverpakkingen gekocht. Mede die van AH Kleur was­mid­del ro­ze ro­zen-zo­mer­fruit en ook Lenor Wasverzachter Ruby Jasmine. Desalniettemin, At Home is voor mij het beste voor de Alle was. Brandschoon, een heerlijke geur en ik kan er lekker lang mee doen. Ook ideaal voor sportkleding (Wegwielrennen). De standaard inhoud bedraagt 750 milliliter, maar ik zoek altijd naar extra aantrekkelijke extra grote verpakkingen. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 45%”. De Wasverzachter is ideaal bij alle vlekken. “Vorige week woensdag besprenkelde ik een beetje Tia Maria over mijn blouse. Direct in de wasmachine. Een beetje At Home Wasverzachter bestellen, er bij doen en in zo’n mum van tijd had ik weer schone kleren”. Je kunt ook kiezen voor Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel bestellen.

At Home Wasverzachter voordeelverpakking

Slimme mensen hebben profijt van de unieke At Home Wasverzachter voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 750 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat ongeveer 1500 gram of ruim 3000 gram. De prijs voor een wasje draaien wordt zodoende gedrukt. Bij winkels als Trekpleister of natuurlijk DeOnlineDrogist.nl haal jij veelvuldig At Home 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie bekijk jij in de wekelijkse folder, en op internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals all waspoeder in toenemende mate op het internet worden besteld? De oorzaak? Het betreft vrij dure boodschappen. Prijsbewuste consumenten trekken in toenemende mate naar een voordelige voordeelverpakking. Bovendien zijn het relatief zwaar te tillen producten. Boodschappen laten bezorgen is daarom erg populair. Meer hierover op PLUS wasverzachter.

Veelgestelde vragen

1. Is At Home Wasverzachter goed?

Jazeker! Deze Wasverzachter van At Home krijgt een score van 7.2 door middel van 219 beoordelingen. “Een must-have voor de Alle wasjes. Er is doorgaan onduidelijkheid: At Home Wasverzachter hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel is te vinden op de zijkant. Goed werkzaam voor bijv. de Alle wasjes. Een kleine dosis volstaat al!

2. Waar is At Home wasverzachter in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste At Home Wasverzachter in de reclame? Regelmatig is dit item in de aanbieding te vinden. Onder andere bij de Voordeeldrogisterij en uiteraard Voordeeldrogisterij vind je regelmatig artikelen van At Home bijzonder goedkoop. In de reclame-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 40% korting en voordeelverpakkingen van At Home Wasverzachter. Bij supermarkten als Dirk scoor je ook al je andere boodschappen zoals uit de categorie Health yoghurt en Mini maiskolfjes. Dit is ook het geval met schoonmaakmiddelen zoals geurzakjes jasmijn.

3. Wat kost Wasverzachter van At Home?

Ook zo nieuwsgierig: hoe duur is At Home Wasverzachter? De adviesprijs ligt op €3,99. Bij de zaken van Trekpleister bestel jij het vaak voor een lage prijs, +/- €1,99. In de basis zeggen we: Naarmate de inhoud groter is, des te goedkoper. De reguliere volume bedraagt ongeveer 750 milliliter. Let op, er zijn ook speciale voordeelverpakkingen en voordeel flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 1500 gram of zelfs 3000 gram.

At Home Wasverzachter review
Belangstelling naar At Home Wasverzachter ervaringen? Dit artikel wordt dag in dag uit door tienduizenden huishoudens gebruikt voor de dagelijks was. Op deze site vind je een ruim aantal reviews en ervaringen van At Home. Consumenten reviewen variabelen als prijs, de eigenschappen, ecologisch en de mate waarin het lekker ruikt. Hoe ervaar jij Wasverzachter van At Home? Beschrijf hieronder je review!