wasmiddel aanbieding bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Puur waspoeder kleur aanbieding

Speur je vaak naar een Ah Puur Kleur Waspoeder aanbieding van deze week? Check nu de beste Albert Heijn voordelen en shop de meest voordelige Ah Puur Kleur. Dit artikel biedt 2500 gram. Dat is goed voor 20 – 25 wasmomenten! Het exact aantal beurten is 23. De Waspoeder is geschikt voor alle Gekleurde was. De adviesprijs voor een verpakking met 2500 gram is doorgaans €3,99. Aan de hand van een AH Puur waspoeder kleur aanbieding bij een aanbieder als PLUS koop je het product soms voor maar €3,29 in de reclame. Check ook direct de huidige Ariel Alpine aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel AH Puur waspoeder kleur
Categorie Waspoeder
Kleur Gekleurde
Adviesprijs €3,99
Actieprijs €3,29
Artikelnummer wi369333
Eenheid 2500 gram
Waskracht 23

AH Puur waspoeder kleur

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Puur Kleur Waspoeder bestellen

Erg makkelijk: AH Puur waspoeder kleur aanbiedingen shoppen bij de online drogist en thuis laten bezorgen. Hira (62) uit Tielrode wast haar lievelings Swims t shirts met Waspoeder van Albert Heijn in een Bauknecht wasmachine. “Ik koop vaak bij Aldi alle schoonmaakproducten. Ook een Ah Puur Kleur aanbieding koop ik daarom online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Reina waardeert dit ook: “Ik heb verschillende wassoorten getoetst. Variërend vanPerfekt Wasverzachter Morgenfris en ook Coral Waspoeder Optimal Color. Desalniettemin, Albert Heijn is ongeëvenaard goed voor de Gekleurde was. Brandschoon, een aangename reuk en ik kan er lekker lang mee doen. Sportkleding is snel schoon (Handboogschieten). De standaard inhoud bedraagt 2500 gram, maar ik zoek altijd naar spotgoedkope extra grote verpakkingen. Op die manier bespaar ik zo 35%”. De Waspoeder komt van pas bij ongelukjes. “Laatst morste ik een glas Kahlúa over mijn broek. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een tikkeltje Ah Puur Kleur bestellen, eraan toevoegen en in zo’n 25 minuten waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over Robijn Wasverzachter Zonnig Geel bestellen.

AH Puur waspoeder kleur voordeelverpakking

Handige vrouwen maken gebruik van de uitzonderlijke AH Puur waspoeder kleur voordeelfles aanbieding. De standaard inhoud is 2500 gram. Het grotere voordeelpack bevat ongeveer 5000 gram of 10000 gram. De prijs voor een wasje draaien daalt daarmee aanzienlijk. Door de reclames van Jumbo en Emte vind je dikwijls Albert Heijn 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie check je in de folder, en ook steeds vaker online. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als vipack schoonmaakmiddelen alsmaar meer online geshopt wordt? Waarom? Wasmiddelen zijn duur. Consumenten speuren in toenemende mate naar zo’n voordeelverpakking. Verder zijn het relatief zwaar te tillen spullen. Aan huis laten bezorgen is daarom erg populair. Zie ook de pagina over Opisopvoordeelshop wasmiddel aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is AH Puur waspoeder kleur goed?

Zeker weten! Deze Waspoeder van Albert Heijn krijgt een cijfer van 9.1 gebaseerd op 333 meningen. “ideaal voor alle Gekleurde wasbeurten. Soms kan het frustrerend zijn: Ah Puur Kleur hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het item is te vinden op de zijkant. Hanteer het alleen voor Gekleurde wasjes. Een minimale dosis maakt het al schoon.

2. Waar is Ah Puur Kleur Waspoeder in de aanbieding?

Nakijken voor lage prijzen: waar is de goedkoopste Ah Puur Kleur in de reclame? Menigmaal is dit wasartikel in de aanbieding te koop. Zoals bij de Spar en uiteraard Drogisterij.nl scoor je af en toe artikelen van Albert Heijn super goedkoop. In de reclame-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 40% korting en voordeelverpakkingen van Ah Puur Kleur. Bij de bedrijven van Dekamarkt koop je meteen alle andere (huishoudelijke) producten als uit het schap Gedroogd fruit (superfoods) of Aviko Snel & smakelijk witte wijn dille. Dit is ook het geval met schoonmaakmiddelen zoals aqua fresh air jasmijn luchtverfrisser.

3. Wat kost Waspoeder van Albert Heijn?

Het fijne ervan weten: hoe duur is AH Puur waspoeder kleur? De actuele prijs is €3,99. Bij de shops van Wehkamp bestel jij het vaak nog goedkoper, voor maar €3,29. Normaal gesproken geldt: Hoe groter de verpakking, hoe voordeliger. De standaard volume bedraagt ongeveer 2500 gram. Goed om te weten, er bestaan speciale voordeelverpakkingen en voordeelflessen. Deze herbergen vaak wel 5000 gram of zelfs 10000 gram.

Ah Puur Kleur review
Lees je graag AH Puur waspoeder kleur ervaringen? Deze wasmiddel wordt wekelijks door opvallend veel mannen en vrouwen gekocht en gebruikt. Op deze website lees je uiteenlopende reviews en ervaringen van Albert Heijn. Gebruikers geven hun stem over variabelen als het prijskaartje, de effectiviteit, ecologisch en de mate waarin het lekker ruikt. Wat zijn jouw ervaringen met Waspoeder van Albert Heijn? Publiceer direct jouw review!