wasmiddel aanbieding bol.com

AH Waspoeder kleur aanbieding

Op zoek naar een Ah Kleur Waspoeder aanbieding van deze week? Bekijk snel de scherpste Albert Heijn koopjes en koop de meest voordelige Ah Kleur. Dit product biedt 2000 gram. Dat is goed voor 25 – 30 keren wassen! Het aantal beurten op de verpakking is 30. De Waspoeder is geweldig voor de Gekleurde was. De reguliere prijs voor een verpakking met 2000 gram is €4,9. Door een AH Waspoeder kleur aanbieding bij bijvoorbeeld Jan Linders bestel je ‘m af en toe voor slechts €3,7 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Ariel Sensitive aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelNaam AH Waspoeder kleur
Categorie Waspoeder
Kenmerk Gekleurde
Geldige prijs €4,9
Met korting €3,7
EAN code wi237831
Hoeveelheid 2000 gram
Wasbeurten 30

AH Waspoeder kleur

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Kleur Waspoeder bestellen

Als een gedaan? AH Waspoeder kleur aanbiedingen gewoon online bestellen en gewoon laten bezorgen aan huis. Lexi (69) uit Antwerpen wast haar lievelings Polar polotjes met Waspoeder van Albert Heijn in zo’n Zanussi wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Deen onze schoonmaakmiddelen.Ook een Ah Kleur aanbieding leg ik in mijn online winkelmandje. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Magnus is ook erg positief: “Ik had meerdere wassoorten getest. Onder andere van PLUS Wasverzachter paarse orchidee-vanille en niet te vergeten Dash green waspoeder. Desalniettemin, Albert Heijn is gewoon de beste voor mijn Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend een lekkere geur en het gaat lang mee. Handig voor na het sporten (Bowling). Normaal gesproken is de inhoud 2000 gram, ik profiteer vaak van voordelige voordeelverpakkingen. Zo bespaar ik al gauw 40%”. De Waspoeder is ideaal bij alle vlekken. “Vorige week morste ik wat Oranjebitter over m’n shirt. Meteen in de wasmachine. Ietsepietsie Ah Kleur bestellen, eraan toevoegen en in minder dan 35 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Lees ook alles over Robijn Wasverzachter Puur & zacht bestellen.

AH Waspoeder kleur voordeelverpakking

Prijsbewuste mannen hebben profijt van de uitzonderlijke AH Waspoeder kleur voordeelfles aanbieding. De reguliere inhoud bedraagt 2000 gram. Een speciaal voordeelpak heeft maar liefst 4000 gram of 8000 gram. De financiële consequentie van wassen daalt daarmee aanzienlijk. Bij winkels als Makro of Hoogvliet vind je af en toe Albert Heijn 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de folders, en ook steeds vaker online. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals palmolive ultra hydraterende handzeep meer en meer op het internet worden besteld? Waarom? Het zijn vrij kostbare artikelen. Huishoudens streven massaalnaar een voordeelverpakking. Daarenboven zijn het relatief zwaar te tillen artikelen. Aan huis laten bezorgen is daarom erg populair. Voor meer info zie ook MCD wasmiddel aanbieding.

Veelgestelde vragen

1. Is AH Waspoeder kleur goed?

Ja! Deze Waspoeder van Albert Heijn wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.6 gebaseerd op 170 beoordelingen. “De uitkomst voor jouw Gekleurde was. Soms kan het frustrerend zijn: Ah Kleur hoe te gebruiken? De was-uitleg van het wasmiddel staat op de verpakking. Pas het alleen toe op Gekleurde wasbeurten. Een kleine dosis maakt het al schoon.

2. Waar is Ah Kleur Waspoeder in de aanbieding?

Het internet afstruinen voor: waar is de goedkoopste Ah Kleur in de reclame? Regelmatig is dit artikel in de aanbieding te koop. Denk aan shops als Dirk en uiteraard Drogisterij.nl bestel je soms wasmiddelen van Albert Heijn extra goedkoop. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en voordeelverpakkingen van Ah Kleur. In winkels als PLUS koop je meteen al je andere boodschappen zoals uit de categorie Foelie of Doosjevol ananasstukjes. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als ontkalkings tabletten.

3. Wat kost Waspoeder van Albert Heijn?

Ben jij geïnteresseerd in: hoe duur is AH Waspoeder kleur? De actuele prijs is €4,9. Bij aanbieders als Action is het herhaaldelijk voor een lage prijs, +/- €3,7. In de basis zeggen we: Hoe groter de verpakking, hoe lager de prijs. De gangbare volume bedraagt ongeveer 2000 gram. Let op, huishoudens kopen vaker XL-voordeelpakken en voordeelflessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 4000 gram tot zelfs 8000 gram.

Ah Kleur review
Interesse in AH Waspoeder kleur ervaringen? Dit artikel wordt dagelijks door duizenden consumenten gekocht en gebruikt. Op wasmiddelaanbiedingen.com vind je veel reviews en ervaringen van Albert Heijn. Consumenten reviewen zaken als de kostprijs, de eigenschappen, milieu en reuk. Wat zijn jouw ervaringen met Waspoeder van Albert Heijn? Schrijf hier beneden jouw review!