wasmiddel aanbieding bol.com

AH Wol en zijde aanbieding

Meteen inzicht in de beste Ah Wol En Zijde Wasmiddel aanbieding van deze week? Bekijk snel alle lopende Albert Heijn voordelen en vind de beste Ah Wol En Zijde. Dit artikel bevat 850 milliliter. Dat is goed voor 20 – 25 wasmomenten! Het aantal beurten op de verpakking is 28. De Wasmiddel is geschikt voor alle Wol en zijde was. De prijs voor een verpakking met 850 milliliter is doorgaans €3,29. Dankzij een AH Wol en zijde aanbieding bij onder andere DA vind je ‘m voor niet meer dan €2,29 in de reclame. Check ook direct de huidige Ariel 3In1 Pods Color En Style aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelNaamAH Wol en zijde
AssortimentWasmiddel
KledingWol en zijde
Geldige prijs€3,29
Kortingsprijs€2,29
Productnummerwi128166
Inhoud850 milliliter
Aantal beurten28

AH Wol en zijde

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Wol En Zijde Wasmiddel bestellen

Als een gedaan? AH Wol en zijde aanbiedingen shoppen bij de online drogist en gewoon laten bezorgen aan huis. Ethan (29) uit Maarke-Kerkem wast haar lievelings REINDERS truitjes met Wasmiddel van Albert Heijn in haar Siemens wasmachine. “Ik koop vaak bij Attent alle schoonmaakproducten. Ook een Ah Wol En Zijde aanbieding stoppen we in ons webshop wagentje. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Arjan is ook erg positief: “Ik heb verschillende wastypes getoetst. Onder andere van OK€ Wasmiddel Poeder Ultra Wit en niet te vergeten PLUS Wasmiddel donker 2x geconcentreerd. Evengoed, Albert Heijn is simpelweg mijn favoriet voor al mijn Wol en zijde was. Het wast echt schoon, het ruikt fantastisch en ik kan er erg lang mee. Ook ideaal voor sportkleding (Schoonspringen). De “normale” inhoud is 850 milliliter, maar ik koop ook vaak speciale voordeelpakken en kwartaalboxen. Op die manier bespaar ik zo 40%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij hardnekkige vlekken. “Vorige week kliederde ik wat Aguardiente op mijn blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een beetje Ah Wol En Zijde bestellen, erbij doen en in zo’n 20 minuten was het weer schoon!”. Check ook informatie over Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel bestellen.

AH Wol en zijde voordeelverpakking

Handige huishoudens profiteren van een speciale AH Wol en zijde voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 850 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat soms wel 1700 milliliter of rond de 3400 milliliter. De prijs per wasbeurt is zoveel lager. Bij winkels als Albert Heijn en ook Vomar koopt men af en toe Albert Heijn 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de reclame folder, en op internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als fresh rose luchtverfrisser meer en meer op het internet worden besteld? De oorzaak? Het betreft vrij dure boodschappen. Mensen streven in grote getale naar een speciale voordeelverpakking. Bovendien zijn het zware boodschappen. Boodschappen laten bezorgen is dan een uitkomst. Meer hierover op Hoogvliet wasmiddel.

Veelgestelde vragen

1. Is AH Wol en zijde goed?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Albert Heijn heeft een mooie beoordeling van een 7.5 gebaseerd op 297 ratings. “Een must-have voor de Wol en zijde wasacties. Er is doorgaan onduidelijkheid: Ah Wol En Zijde hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van het item vind je op het etiket. Hanteer het alleen voor Wol en zijde was. Een kleine hoeveelheid volstaat al!

2. Waar is Ah Wol En Zijde Wasmiddel in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Ah Wol En Zijde in de reclame? Regelmatig is dit artikel in de aanbieding te bestellen. Bij aanbieders zoals Voordeelshop en uiteraard Poiesz vind je zo nu en dan wasmiddelen van Albert Heijn enorm goedkoop. In de folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 25% korting en voordeelverpakkingen van Ah Wol En Zijde. Bij supermarkten als Albert Heijn bestel je bovendien al je andere boodschappen als uit het schap Kruiden en Biologisch Maiskorrels. Dit is ook het geval met schoonmaakmiddelen zoals sunil tropische bloemen waspoeder.

3. Wat kost Wasmiddel van Albert Heijn?

Ben jij geïnteresseerd in: hoe duur is AH Wol en zijde? De actuele prijs is €3,29. Bij de shops van MCD scoor je het regelmatig in de aanbieding voor €2,29. Voor de financiën zeggen we: Naarmate de inhoud groter is, hoe goedkoper het is. De standaard hoeveelheid is plus minus 850 milliliter. Let op, we zien ook XL-voordeelpakken en voordeelflessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 1700 milliliter of tevens 3400 milliliter.

Ah Wol En Zijde review
Op zoek naar AH Wol en zijde ervaringen? Deze wasmiddel wordt elke dag door duizenden consumenten gekocht en gebruikt. Hier bekijk je objectieve reviews en ervaringen van Albert Heijn. Gebruikers geven hun stem over zaken als kosten per wasbeurt, de kwaliteit, milieu en de geurigheid. Welke ervaringen heb jij met Wasmiddel van Albert Heijn? Plaats hieronder jouw review!