wasmiddel aanbieding bol.com

AH Puur vloeibaar zwart aanbieding

Wil jij ook gebruik maken van een Ah Puur Zwart Wasmiddel aanbieding van deze week? Bekijk gauw alle werkende Albert Heijn deals en scoor de meest goedkope Ah Puur Zwart. Deze verpakking biedt 800 milliliter. Genoeg voor 20 – 25 keren wassen! Het specifieke aantal beurten is 23. De Wasmiddel is bedoeld voor de Zwarte was. De standaard-prijs voor zo’n fles of doos met 800 milliliter is doorgaans €3,99. Met behulp van een AH Puur vloeibaar zwart aanbieding bij onder andere Bol.com bestel je het wasartikel af en toe voor slechts €3,29 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Spar Kleur aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelArtikelAH Puur vloeibaar zwart
VersieWasmiddel
KleurZwarte
Normale prijs€3,99
Actieprijs€3,29
EAN codewi369286
Grootte800 milliliter
Capaciteit23

AH Puur vloeibaar zwart

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Puur Zwart Wasmiddel bestellen

Handig: AH Puur vloeibaar zwart aanbiedingen direct online bestellen en thuis laten bezorgen. Liam (69) uit Burum wast ook haar favoriete Tecnica shirten met Wasmiddel van Albert Heijn in een Beko wasmachine. “Ik koop vaak bij Action alle schoonmaakproducten. Ook een Ah Puur Zwart aanbieding bestel ik goedkoop online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Poyraz waardeert dit ook: “In ons huis hebben we velerlei wasmiddelen gereviewd. Mede die van AH Kleur en fijn­was­mid­del vloei­baar tot Perfekt Wasmiddel wit vloeibaar. Maar Albert Heijn is gewoon de beste. voor al mijn Zwarte was. Het wast zo geweldig goed, het ruikt fantastisch en het is duurzaam. Praktisch voor na de training (Voetbal). De standaard inhoud bedraagt 800 milliliter, maar ik zoek altijd naar voordelige voordeelverpakkingen. Dit scheelt me al snel 55%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij alle vlekken. “Pas smeerde ik wat Breezer op een blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een beetje Ah Puur Zwart bestellen, toevoegen en binnen 55 minuten was het weer schoon!”. Je kunt ook kiezen voor Miele UltraPhase 2 wasmiddel bestellen.

AH Puur vloeibaar zwart voordeelverpakking

Prijsbewuste vrouwen hebben profijt van de unieke AH Puur vloeibaar zwart voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 800 milliliter. Een speciaal voordeelpak bevat soms wel 1600 milliliter of 3200 milliliter. De kosten van wasbeurten is zoveel lager. In de shops van PLUS en ook Boni scoor jij met enige regelmaat Albert Heijn 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de reclame folder, en meer en meer op ’t internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als robijn color k and k oranje erg vaak op het internet worden besteld? De motivatie? Het betreft vrij dure boodschappen. Huishoudens streven massaalnaar een voordeelverpakking. Bovendien zijn het loodzware boodschappen. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Interesse? Open dan ook Deen wasmiddel.

Veelgestelde vragen

1. Is AH Puur vloeibaar zwart goed?

Zeker weten! Deze Wasmiddel van Albert Heijn heeft een score van 9.2 op basis van 107 ratings. “ideaal voor alle Zwarte wasklussen. Er is geen eenduidig antwoord: Ah Puur Zwart hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van dit wasmiddel kun jij lezen op de achterkant. Goed werkzaam voor bijv. de Zwarte was. Een kleine dosis maakt het al schoon.

2. Waar is Ah Puur Zwart Wasmiddel in de aanbieding?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is de goedkoopste Ah Puur Zwart in de reclame? Steeds vaker is dit item in de aanbieding te bestellen. Onder andere bij de Hoogvliet en ook Lidl koop je af en toe wasmiddelen van Albert Heijn extra goedkoop. In de aanbiedingen-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en voordeelverpakkingen van Ah Puur Zwart. In winkels als Albert Heijn vind je tevens al de broodnodige boodschappen als uit het schap Chinese maaltijdpakket en ook Groente & quinoa paprika. Dit is niet anders voor schoonmaakmiddelen zoals wasnetje fijne maas 30 bij 40 cm.

3. Wat kost Wasmiddel van Albert Heijn?

Wil jij het weten: hoe duur is AH Puur vloeibaar zwart? Het standaard prijskaartje is €3,99. Via firma’s als Drogisterij.nl vind je het soms in de aanbieding voor €3,29. Voor de financiën zeggen we: Des te groter de inhoud, hoe goedkoper het is. De reguliere grootte is doorgaans 800 milliliter. Maar, er zijn ook XL-voordeelpakken en voordeel flessen. Deze herbergen vaak wel 1600 milliliter tot 3200 milliliter.

Ah Puur Zwart review
Lees je graag AH Puur vloeibaar zwart ervaringen? Deze wasmiddel wordt dagelijks door enorm veel mensen geconsumeerd. Op deze site bekijk je allerlei ervaringen en reviews van Albert Heijn. Consumenten reviewen variabelen als de kosten, de eigenschappen, milieuvriendelijkheid en de mate waarin het lekker ruikt. Hoe ervaar jij Wasmiddel van Albert Heijn? Beschrijf hieronder jouw review!