wasmiddel aanbieding bol.com

AH Wasbuiltjes kleur duo activ aanbieding

Op zoek naar een Ah Kleur Duo AcTiv Wasbuiltjes aanbieding van deze week? Bekijk snel alle lopende Albert Heijn deals en scoor de meest populaire Ah Kleur Duo AcTiv. Deze verpakking bevat 20 stuks. Voldoende voor 16 – 20 wasmomenten! Het precieze aantal wasbeurten is 20. De Wasbuiltjes wordt veelal gebruikt voor Gekleurde was. De prijs voor dit product met 20 stuks bedraagt €5,49. Aan de hand van een AH Wasbuiltjes kleur duo activ aanbieding bij bijvoorbeeld Deen vind je het wasproduct soms voor maar €4,49 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Hg Zwarter Dan Zwart aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelNaamAH Wasbuiltjes kleur duo activ
VersieWasbuiltjes
Geschikt voorGekleurde
Normale prijs€5,49
Actieprijs€4,49
EAN codewi369287
Grootte20 stuks
Waskracht20

AH Wasbuiltjes kleur duo activ

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Kleur Duo AcTiv Wasbuiltjes bestellen

Doe jij het al? AH Wasbuiltjes kleur duo activ aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en gewoon laten bezorgen aan huis. Amelia (34) uit Henri-Chapelle wast al jaren haar Donna Dura shirten met Wasbuiltjes van Albert Heijn in zo’n LG wasmachine. “We kopen normaal bij Drogisterij.net alle schoonmaakproducten. Ook een Ah Kleur Duo AcTiv aanbieding leg ik in mijn online winkelmandje. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Yana is net zo enthousiast: “Wij hebben allerlei wassoorten gecontroleerd. Zoals deze van Dash green waspoeder tot 1 De Beste Vloeibaar wasmiddel fijn. Desalniettemin, Albert Heijn is simpelweg mijn favoriet voor de Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, een lekkere geur en ik kan er erg lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Hockey). De standaard inhoud bedraagt 20 stuks, maar ik speur dikwijls naar extra aantrekkelijke voordeelpakken. Op die manier bespaar ik zo 60%”. De Wasbuiltjes is een uitkomst bij hardnekkig vuil. “Vorige week zondag morste ik een beetje Sake op mijn vest. Hup, direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Ah Kleur Duo AcTiv bestellen, erbij doen en in zo’n 40 minuten was het weer brandschoon”. Je kunt ook kiezen voor Silan Wasverzachter XXL Versheid bestellen.

AH Wasbuiltjes kleur duo activ voordeelverpakking

Pientere huishoudens hebben profijt van de uitzonderlijke AH Wasbuiltjes kleur duo activ voordeelfles aanbieding. Standaard is het volume zo’n 20 stuks. Een XL-voordeelverpakking bevat soms wel 40 capsules of zelfs 80 capsules. De “prijs” van een wasbeurt wordt zodoende gedrukt. In de shops van Wehkamp of Op=Op voordeelshop koopt men veelvuldig Albert Heijn 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie bekijk jij in de folders, en ook steeds vaker online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als cif glas and interieur reiniger alsmaar meer gekocht wordt via internet? De motivatie? Wasmiddelen zijn duur. Mensen trekken in grote getale naar een speciale voordeelverpakking. Tevens zijn het zware producten. Boodschappen laten bezorgen is in die zin een mooie oplossing. Voor meer info zie ook Drogisterij.nl wasmiddel aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

1. Is AH Wasbuiltjes kleur duo activ goed?

Jazeker! Deze Wasbuiltjes van Albert Heijn krijgt een score van 8.2 afkomstig van 106 meningen. “Een must-have voor de Gekleurde wasacties. Soms kan het frustrerend zijn: Ah Kleur Duo AcTiv hoe te gebruiken? De gebruikerstips van dit wasmiddel staat op de verpakking. Goed werkzaam voor bijv. de Gekleurde wasjes. Een kleine portie moet genoeg zijn.

2. Waar is Ah Kleur Duo AcTiv Wasbuiltjes in de aanbieding?

Info doorzoeken m.b.t. waar is de goedkoopste Ah Kleur Duo AcTiv in de reclame? Menigmaal is dit wasmiddel in de aanbieding te verkrijgen. Bij aanbieders zoals Bol.com en DA bestel je zo nu en dan artikelen van Albert Heijn opvallend goedkoop. In de reclame-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 30% korting en voordeelverpakkingen van Ah Kleur Duo AcTiv. Bij de bedrijven van Picnic koop je meteen al je andere boodschappen zoals bijv. uit het schap Fiets slot en/of Kastanjechampignons gesneden. Dit is ook het geval met schoonmaakartikelen als wc eend schoonmaakmiddelen.

3. Wat kost Wasbuiltjes van Albert Heijn?

Belangstellend over de vraag: hoe duur is AH Wasbuiltjes kleur duo activ? De huidige prijs bedraagt €5,49. Via firma’s als Drogistplein.nl is het herhaaldelijk voor een lage prijs, +/- €4,49. De regel is: Naar gelang de inhoud groter is, hoe goedkoper het is. De gangbare hoeveelheid is 20 stuks. Echter, we zien ook grote voordeelverpakkingen of voordeelflessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 40 capsules tot 80 capsules.

Ah Kleur Duo AcTiv review
Op zoek naar AH Wasbuiltjes kleur duo activ ervaringen? Dit product wordt wekelijks door honderden mannen en vrouwen geconsumeerd. Op deze website vind je een ruim aantal reviews en ervaringen van Albert Heijn. Consumenten reviewen onder andere kosten per wasbeurt, het proces, milieuvriendelijkheid en de geurigheid. Welke ervaringen heb jij met Wasbuiltjes van Albert Heijn? Publiceer direct een eigen review!