wasmiddel aanbieding bol.com

Persil Power-Mix Caps Color aanbieding

Speur je vaak naar een Persil Power Mix Caps Color Was Caps aanbieding van deze week? Bekijk gauw de beste Persil koopjes en scoor de meest populaire Persil Power Mix Caps Color. Dit artikel biedt 14 stuks. Dat is goed voor 10 – 15 wasjes draaien! Het aantal beurten op de verpakking is 14. De Was Caps is geschikt voor alle Gekleurde was. De reguliere prijs voor een verpakking met 14 stuks is doorgaans €6,99. Dankzij een Persil Power-Mix Caps Color aanbieding bij bijvoorbeeld Jumbo bestel je het wasartikel af en toe voor slechts €6,00 in de reclame. Ook online: alle Omo Kleur aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaamPersil Power-Mix Caps Color
VersieWas Caps
KledingGekleurde
Normale prijs€6,99
Met korting€6,00
EAN code5410091722104
Inhoud14 stuks
Potentie14

Persil Power-Mix Caps Color

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Persil Power Mix Caps Color Was Caps bestellen

Handig: Persil Power-Mix Caps Color aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten bezorgen. Mina (31) woonachtig in Noardburgum wast haar lievelings Tenson broekjes met Was Caps van Persil in haar Siemens wasmachine. “We regelen altijd via PLUS de boodschappen. Ook een Persil Power Mix Caps Color aanbieding bestel ik goedkoop online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Jaimy is ook erg positief: “Ik had meerdere wassoorten gereviewd. Zoals deze van Robijn Vloeibaar Wasmiddel Color Pink Sensation en ook Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel. Echter, Persil is voor mij het beste voor de Gekleurde was. Het wast echt schoon, een heerlijke geur en ik kan er erg lang mee. Praktisch voor na de training (Zwembad). De reguliere inhoud is 14 stuks, maar ik speur dikwijls naar spotgoedkope XL-verpakkingen. Dit scheelt me al snel 30%”. De Was Caps is een uitkomst bij alle vlekken. “Vorige week zaterdag knoeide ik wat Tsikoudia op iemand’s vest. Hup, direct in de wasmachine. Een tikkeltje Persil Power Mix Caps Color bestellen, toevoegen en in zo’n 30 minuten was het weer schoon!”. Bekijk ook onze pagina over Jumbo Heerlijk Zachte Was Kersenbloesem & Lychee bestellen.

Persil Power-Mix Caps Color voordeelverpakking

Handige huishoudens hebben profijt van een grotere Persil Power-Mix Caps Color voordeelfles aanbieding. Normaal bevat een verpakking 14 stuks. Het grotere voordeelpack kenmerkt zich met 28 capsules of rond de 56 capsules. De prijs voor een wasje draaien verlaag je op die manier enorm. Bij winkels als PLUS of ook Voordeeldrogisterij bestel je met enige regelmaat Persil 1+1 gratis acties. Een 2 halen 1 betalen actie ontdek je in de folders, en meer en meer op ’t internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals wc eend spring fresh meer en meer online geshopt wordt? De overweging? Wasmiddelen zijn duur. Huishoudens trekken steeds vaker naar een voordelige voordeelverpakking. Ook zijn het zware artikelen. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Lees ook meer over Drogisterij.nl wasmiddel korting.

Veelgestelde vragen

1. Is Persil Power-Mix Caps Color goed?

Ja! Deze Was Caps van Persil wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 door middel van 51 meningen. “De uitkomst voor jouw Gekleurde wasbeurten. Er is geen eenduidig antwoord: Persil Power Mix Caps Color hoe te gebruiken? De gebruiksaanwijzing van dit wasmiddel vind je op het etiket. Pas het alleen toe op Gekleurde wasbeurten. Een kleine hoeveelheid maakt het al schoon.

2. Waar is Persil Power Mix Caps Color Was Caps in de aanbieding?

Speuren naar de details over: waar is de goedkoopste Persil Power Mix Caps Color in de reclame? Steeds vaker is dit product in de aanbieding in te slaan. Bij winkels als Drogisterij.nl en niet te vergeten Vomar tref je met enige regelmaat wasmiddelen van Persil bijzonder goedkoop. In de aanbiedingen-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 50% korting en voordeelverpakkingen van Persil Power Mix Caps Color. In winkels als PLUS scoor je ook al je andere boodschappen als uit het schap Hongaars en/of Rauwkost compleet bietensalade. Dit is ook het geval met schoonmaakmiddelen zoals sorbo afwasborstel paars.

3. Wat kost Was Caps van Persil?

Wil jij het weten: hoe duur is Persil Power-Mix Caps Color? De actuele prijs is €6,99. Bij aanbieders als Poiesz scoor je het regelmatig in de aanbieding voor €6,00. In de basis zeggen we: Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper het is. De normale inhoud bevat gemiddeld 14 stuks. Echter, huishoudens kopen vaker grote voordeelverpakkingen of voordeelflessen. Deze bevatten soms tot 28 capsules of richting de 56 capsules.

Persil Power Mix Caps Color review
Op zoek naar Persil Power-Mix Caps Color ervaringen? Dit artikel wordt wekelijks door opvallend veel consumenten gebruikt voor de dagelijks was. Hier vind je een ruim aantal reviews en ervaringen van Persil. Huishoudens stemmen over variabelen als de kostprijs, de eigenschappen, milieu en de lucht. Hoe ervaar jij Was Caps van Persil? Publiceer direct jouw persoonlijke review!