wasmiddel aanbieding bol.com

Jumbo Wit Wasbuiltjes aanbieding

Direct profiteren van een Jumbo Wit Wascapsules aanbieding van deze week? Bekijk gauw de beste Jumbo voordelen en koop de meest populaire Jumbo Wit. Dit wasproduct biedt 16 stuks. Voldoende voor 15 – 20 keren wassen! Het correcte aantal beurten is 16. De Wascapsules is geschikt voor alle Witte was. De reguliere prijs voor een doos/fles met 16 stuks ligt op €4,09. Door een Jumbo Wit Wasbuiltjes aanbieding bij onder andere DIO Drogist koop je het wasproduct regelmatig voor €2,04 in de reclame. Check nu ook de laatste Neutral Kleur aanbieding.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaamJumbo Wit Wasbuiltjes
AssortimentWascapsules
KenmerkWitte
Normale prijs€4,09
Met voordeel€2,04
Artikelnummer177161STK
Hoeveelheid16 stuks
Wasbeurten16

Jumbo Wit Wasbuiltjes

AssortimentBezorgingBeoordelingOnline Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
drogisterij.net-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €30
wehkamp-wasmiddel-logo 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
coop-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Wit Wascapsules bestellen

Sneller kan niet: Jumbo Wit Wasbuiltjes aanbiedingen bestellen via het internet en thuis laten bezorgen. Carmen (45) uit Polleur wast haar lievelings North Face sokken met Wascapsules van Jumbo in een Siemens wasmachine. “We kopen normaal bij Coop onze schoonmaakmiddelen.Ook een Jumbo Wit aanbieding stoppen we in ons webshop wagentje. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Pascal is net zo enthousiast: “Wij hebben allerlei wasverpakkingen getest. Onder andere van AH Puur was­poe­der kleur en ook Nibro Stralend Wit. Nochtans, Jumbo is simpelweg mijn favoriet voor al mijn Witte was. Het wast echt schoon, een lekkere geur en het gaat lang mee. Ook ideaal voor sportkleding (Bridge). De “normale” inhoud is 16 stuks, maar ik koop ook vaak extra aantrekkelijke voordeelpakken en kwartaalboxen. Dit scheelt me al snel 50%”. De Wascapsules komt van pas bij ongelukjes. “Vorige week vrijdag kliederde ik een paar druppels Wodka over m’n shirt. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een klein beetje Jumbo Wit bestellen, erbij doen en in minder dan 40 minuten was het weer schoon!”. Je kunt ook kiezen voor Jumbo Heerlijk Zachte Was Oceaan bestellen.

Jumbo Wit Wasbuiltjes voordeelverpakking

Snuggere mannen ga voor het inwisselen van de uitzonderlijke Jumbo Wit Wasbuiltjes voordeelfles aanbieding. De reguliere inhoud bedraagt 16 stuks. Een voordeelpak als pluspunt 32 capsules of zelfs 64 capsules. De “prijs” van een wasbeurt wordt zodoende gedrukt. Door de reclames van Dekamarkt of Bol.com bestel je dikwijls Jumbo 1+1 gratis acties. Zo’n 2 halen 1 betalen actie treft men in de folders, maar ook online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als waspoeder wit alsmaar meer op het internet worden besteld? Om welke reden? Het is een duur product. Mensen zoeken meer en meer naar een speciale voordeelverpakking. Ook zijn het vrij grote producten. Boodschappen laten bezorgen is dan een uitkomst. Interesse? Open dan ook Deen wasmiddel korting.

Veelgestelde vragen

1. Is Jumbo Wit Wasbuiltjes goed?

Ja, en of! Deze Wascapsules van Jumbo heeft een mooie beoordeling van een 9.3 op basis van 36 ratings. “Perfect voor alle Witte was. Soms kan het frustrerend zijn: Jumbo Wit hoe te gebruiken? Het handboek van dit artikel lees je op de doos. Pas het alleen toe op Witte was. Een minimale dosis moet genoeg zijn.

2. Waar is Jumbo Wit Wascapsules in de aanbieding?

Nakijken voor lage prijzen: waar is de goedkoopste Jumbo Wit in de reclame? Dikwijls is dit wasmiddel in de aanbieding in te kopen. Bij aanbieders zoals Vomar en DeOnlineDrogist.nl koop je zo nu en dan wasmiddelen van Jumbo extra goedkoop. In de week-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 50% korting en voordeelverpakkingen van Jumbo Wit. Via filialen van EkoPlaza scoor je ook een uitgebreid assortiment boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Kerst vlees, vis, gevogelte, vega of Groene curry met jasmijnrijst. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als glorix toiletblok ocean.

3. Wat kost Wascapsules van Jumbo?

Belangstellend over de vraag: hoe duur is Jumbo Wit Wasbuiltjes? De leveranciersprijs is vaak €4,09. In winkels als Action is het herhaaldelijk voor een lage prijs, +/- €2,04. Normaal gesproken geldt: Hoe groter de verpakking, des te lager de prijs. De normale capaciteit bevat gemiddeld 16 stuks. Let op, er bestaan speciale voordeelverpakkingen en voordeel flessen. Deze omvatten normaal tot 32 capsules tot 64 capsules.

Jumbo Wit review
Lees je graag Jumbo Wit Wasbuiltjes ervaringen? Dit product wordt wekelijks door extreem veel mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Op deze site tref je een ruim aantal reviews en ervaringen van Jumbo. Gebruikers geven hun stem over variabelen als de kostprijs, de effectiviteit, milieuvriendelijkheid en de mate waarin het lekker ruikt. Zelf ervaringen met Wascapsules van Jumbo? Plaats hieronder je review!